Tinerii din ALDE Arad şi-au dovedit generozitatea

Tinerii din ALDE Arad şi-au dovedit generozitatea

Organizaţia de tineret ALDE Arad a onorat cu prezenţa evenimentul „Bike4Life”. Deopotrivă sportivă şi caritabilă, manifestarea ciclistă a marcat zece ani de existenţă a subsidiarei locale a companiei germane Hella, desfăşurându-se în patru oraşe din ţară, între care şi Aradul, pe data de 10 septembrie.

Pentru fiecare kilometru pedalat de participanţi au fost donaţi câte 2 euro Secţiei Clinice de Ginecologie din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Preşedintele organizaţiei de tineret ALDE Arad, dr. Liviu Tuturici, s-a arătat extrem de încântat de faptul că, împreună cu colegii săi, a fost întinsă o mână de ajutor sistemului sanitar.

„Sunt foarte bucuros de prezenţa la eveniment, cu atât mai mult cu cât în fruntea noastră s-a aflat însuşi preşedintele filialei ALDE Arad, deputat Mihăiţă Calimente. În calitate mea de medic respectiv de cadru universitar, ştiu care sunt problemele cu care se confruntă sistemul de sănătate din România şi vă asigur că ALDE are soluţii pentru rezolvarea lor. Sănătatea trebuie să rămână un domeniu de prioritate maximă, iar asta nu doar prin vorbe, ca şi până acum, ci prin fapte”, a declarat Tuturici.

Loading...
  1. cacat cu mac…..campanie electorala de cacat, ma mir ca nu e ciupe prin preajma…ca unde miroase a cacat….

    Raspunde
  2. Felicitari d-le doctor Liviu Tuturici.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.