Mercedes made in România? Germanii vor să deschidă fabrică în VESTUL ȚĂRII!

Mercedes made in România? Germanii vor să deschidă fabrică în VESTUL ȚĂRII!

Producătorul auto Daimler are în plan să devină cel mai mare producător premium din lume și să depășească astfel actualul lider, BMW. Pentru a atinge acest obiectiv, Dieter Zetsche, preşedintele consiliului de administraţie al Daimler AG, a declarat că este nevoie de o nouă uzină. Iar aceasta ar putea fi construită în România.

De altfel, producătorul auto a cumpărat o suprafață uriașă de teren lângă uzina de cutii de viteze din Sebeș, lucru confirmat și de primarul localității Adrian Alexandru Dăncilă.

Conform mercedesblog.ro este posibil ca germanii să deschidă o uzină de motoare, dar nu este exclusă nici varianta unei uzine de producție a automobilelor Mercedes.

Intenția concernului Daimler poate avea și o motivație. Succesul celei mai recente generații a lui Mercedes-Benz Clasa A i-a făcut pe oficialii mărcii germane să se gândească la noi modele atractive pentru clienți. Printre acestea se va număra un vehicul Clasa A Sedan care va intra în gamă alături de coupe-ul cu patru uși CLA și hatchback-ul Clasa A.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.