Microbuz în care se aflau nouă persoane implicat într-un accident rutier pe Autostrada A1, la Nădlac

Microbuz în care se aflau nouă persoane implicat într-un accident rutier pe Autostrada A1, la Nădlac

Un microbuz în care se aflau opt persoane a fost implicat marți după-amiaza într-un accident rutier pe Autostrada A1, în zona localității Nădlac.

În jurul orei 17 a fost sesizat, prin 112, un accident rutier pe autostrada A1, la kilometrul 576, între un ansamblu rutier și un microbuz.

În microbuz se aflau opt persoane și șoferul, toți cetățeni român. Conducătorul autotrenului este un bărbat cu cetățenie turcă.

În urma impactului au fost rănite ușor trei persoane, pasageri în microbuz, echipajul medical sosit la fața locului a evaluat starea de sănătate a tuturor persoanelor implicate în evenimentul rutier.

„Pe Autostrada A1 Deva – Nădlac, la kilometrul 576, în zona localității Nădlac, județul Arad, s-a produs un accident rutier, în care un microbuz de transport persoane, în care se aflau șoferul și 8 pasageri, deplasându-se pe prima bandă a sensului de mers către Nădlac, în apropierea PTF Nădlac II, a lovit un autocamion care se afla staționat în coloană pentru ieșirea din țară. În urma impactului au rezultat 3 victime, cu răni ușoare la prima vedere. Circulația rutieră este restricționată pe prima bandă, desfășurându-se pe cea de-a doua, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt ridicate”, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1 Nădlac-Deva continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Foto: DRDP Timișoara, IPJ Arad

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.