Mihaela Rădulescu are un NOU IUBIT. Cine este bărbatul cu care formează un cuplu!

Mihaela Rădulescu are un NOU IUBIT. Cine este bărbatul cu care formează un cuplu!

Agenția Getty Images a dat publicităţii două fotografii realizate în cadrul unui teledon difuzat de televiziunea germană RTL, în care apare Mihaela Rădulescu. Fotografiile sunt însoțite de comentarii referitoare la o presupusă relație între vedeta din România și pilotul austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. La cât de electrizantă a fost întâlnirea lor, de luna trecută, când Mihaela l-a intervievat, nici nu-i de mirare că au apărut aceste speculații.

Îmbrăcată sport şi cu zâmbetul pe buze, Mihaela l-a susţinut din spatele camerelor pe şarmantul pilot austriac în vârstă de 45 de ani, care a făcut istorie, în 2012, când s-a aruncat în gol de la 39 de kilometri înălţime, depășind, în cădere liberă, viteza sunetului. Austriacul care a uimit întreaga lume i-a acordat Mihaelei Rădulescu Schwartzenberg un interviu exclusiv, despre celebrul salt, în urmă cu o lună. Discuția dintre cei doi a fost atunci deosebit de prietenoasă şi de jovială, Mihaela arătându-se încântată de personalitatea pilotului.

„E chiar Felix Baumgartner, omul cu 3 recorduri mondiale în palmares şi primul om care a depăşit, în cădere liberă… din stratosferă, viteza sunetului, fără niciun ajutor tehnologic. Problema cu astfel de bărbaţi e că sunt prea puţini şi mereu ocupaţi”, declara atunci Mihaela Rădulescu. Cei doi au în comun pasiunea pentru sporturi extreme, vedeta tv bifând câteva sărituri cu parașuta, dar și cu parapanta.

Vestea pare de domeniul incredibilului în România, unde se știe că vedeta are o relaţie oficială de şase ani de zile cu Dani Oţil (34 de ani). Cu toate acestea, luni, în jurul prânzului, pe pagina sa oficială de Facebook, Mihaela pare să confirme zvonul lansat de agenția Getty Images:  „Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Foto: mihaelaradulescu.ro

  1. Doi oameni care strălucesc! Mihaela Rădulescu este o femeie deşteaptă, frumoasă şi cu PERSONALITATE, iar Felix Baumgartner este un bărbat DEOSEBIT. Să-i lăsăm să se bucure de întâlnirea lor , dacă doresc acest lucru!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.