Mihaela Rădulescu, în faţa unei provocări! Fii pe fază și nu ai cum s-o ratezi!

Mihaela Rădulescu, în faţa unei provocări! Fii pe fază și nu ai cum s-o ratezi!

O știm de la emisiunile pe care le-a prezentat, i-am citit cărțile sau am admirat-o în pictoriale realizate pentru reviste celebre. Dar niciodată până acum nu am văzut-o îmbrăcată într-un costum popular şi cu atât mai puțin cântând. Ei, bine, Mihaela Rădulescu se va afla vineri în fața unei noi provocări. În cadrul emisiunii „O dată-n viaţă” programată să fie difuzată vineri, de la ora 21.00, la postul public de televiziune, Mihaela Rădulescu va face echipă cu o mare voce a muzicii populare: Sofia Vicoveanca.

„E o invitaţie măgulitoare, succesul emisiunii «O dată-n viață» e de notorietate. În plus, e una dintre puţinele emisiuni rămase neîntinate de monden şi scandal, de derizoriu şi gâlceava dâmboviţeană”, a spus Mihaela Rădulescu.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit, totuşi, că are emoţii pentru ceea ce se va întâmpla.


„Vin cu imensă plăcere la emisiunea moderată de Iuliana Tudor, dar şi cu o emoţie copleşitoare – e o stare reală şi energizantă pe care am simţit-o mereu în preajma acestei artiste desăvârşite, Sofia Vicoveanca. Abia aştept să îmbrac costumul popular şi să mă las cucerită de farmecul tradiţiilor moldoveneşti. E o provocare atât de plăcută şi atât de… «o dată-n viață»”, a adăugat Mihaela Rădulescu.
Sursa: Ziare.com/ Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.