Mai multe articole din rubrica "" ↑

Mihai Fifor: 300.000 lei din bugetul Primăriei pentru campania electorală a lui Gheorghe Falcă!

Mihai Fifor: 300.000 lei din bugetul Primăriei pentru campania electorală a lui Gheorghe Falcă!

Senatorul social-democrat de Arad, Mihai Fifor, susține că Gheorghe Falcă are o interpretare complet originală a cuvântului respect şi când vine vorba despre Arad şi arădeni ignoră cu desâvârşire tot ceea ce poate ţine de această noţiune.

Aflat în plină auto-campanie electorală liberală pentru alegerile europarlamentare, primarul oraşului sacrifică o celebrare frumoasă care are legătură directă cu istoria Aradului, 100 de ani de administratie romanească, în favoarea unei mascarade finanţate din bani publici şi cu dublu scop electoral, spune Fifor.

„Pentru că ce s-a gândit el, de ce să nu promoveze imaginea şifonată a PNL şi cea la fel de erodată a preşedintelui Klaus Iohannis din buzunarul arădenilor. Iar 300.000 lei din bugetul Primăriei nu sunt bani puţini ca să nu mai pun la socoteală manipularea politică grosieră şi umilinţa cetăţenilor. Dispreţul său faţă de cetăţenii acestui oraş se manifestă şi de data asta prin îngrădirea manifestărilor fireşti planificate de către Prefectura Arad. Pentru că poate, Falcă aruncă la tomberon orice tip de demnitate şi patriotism local şi spune NU defilării cu efective și tehnică militară aparținând structurilor județene ale Ministerului Afacerilor Interne și Ministerului Apărării Naționale cu prilejul Centenarului administrației românești. Viceprimarul Bibarţ nu ştie nici el pe unde să mai scoată cămaşa şi în aceeaşi linie demagogică inventează tot felul de scuze ridicole, vorbind de fapt despre un substitut propagandistic pe care îl numeşte «program cultural mai amplu». Mai amplu prin prezenţa lui Klaus Iohannis, sau cum ? A cărui vizită, coincide în mod straniu cu perioada campaniei electorale. Mă întreb, deloc retoric, ce rol va juca de data asta Sergiu Bîlcea în toată înscenarea.  Dacă săptămâna trecută strângea oameni, aflaţi în timpul programului de lucru, pentru a huidui premierul României, acum le va distribui alte roluri aceloraşi «protestatari» pentru a-i înălţa osanale lui Iohannis. Curat-murdar. Şi când te gândeşti că aceşti politicieni pretind că vor să reprezinte Aradul şi România în Europa. Nu prea văd cum”, spune senatorul Mihai Fifor, preşedintele Consiliului Naţional al PSD

 

Loading...
  1. Asa cum afirmati. Curat/murdar. PSD-ul pe ce bani disloca „enoriasii”.
    Este o intrbare retorica.

    Raspunde
  2. Da, intrebare retorica .PSD-ul duc banii de acasa banuesc.EI SUNT TARE,TARE CINSTITI.D-LE FIFOR FACETI AFIRMATII NEFONDATE CA DE OBICEI .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.