Mihai Fifor: „Falcă vrea să înlocuiască șefii instituțiilor din Arad“

Mihai Fifor: „Falcă vrea să înlocuiască șefii instituțiilor din Arad“

Președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă, a început ofensiva pentru pedelizarea instituțiilor publice arădene, spune Mihai Fifor, senator al PSD Arad.

Fifor susține ca fostul primar a declarat la doar o zi după instalarea noului guvern, că vrea să înlocuiască șefii instituțiilor din Arad, după modelul brevetat în „guvernarea de tristă amintire 2008-2012.”

„Gheorghe Falcă reînvie metodele pedeliste, de care cu toții ne aducem aminte, din perioada neagră a guvernării Boc. Sub pretextul depolitizării, fostul primar dorește de fapt pedelizarea instituțiilor publice din Arad, inclusiv a Poliției sau Inspectoratului Școlar, așa cum s-a mai întâmplat și în perioada Boc-Băsescu, când Falcă și-a pus oamenii pe funcții în 24 de ore. Și am văzut ce oameni «competenți» am avut în fruntea instituțiilor“, spune Mihai Fifor, senator social-democrat de Arad.

„Dacă tot vrea să fie un exemplu în depolitizarea instituțiilor publice, Gheorghe Falcă ar trebui să înceapă cu instituțiile și societățile căpușate de PNL Arad, și mă refer aici la Primăria Arad, Consiliul Județean Arad și Compania de Apă, care mustesc de liberali, angajați pe salarii grase să taie frunze la câini. Vedem cu toții ce se întâmplă la Compania de Apă, unde sunt angajați liberali din toate colțurile județului, consilieri municipali sau locali, foști primari, oameni cu funcții în PNL Arad, neamuri, nași, fini și așa mai departe. Același lucru se întâmplă și la Primărie și CJA, dar și la societăți din subordine, unde s-au făcut sute de angajări în ultimii ani, fără să vedem vreo îmbunătățire a activității. Ba din contră. Am dori ca europeanul Falcă să se preocupe întâi de curățenia din aceste instituții și societăți, de grija față de banii arădenilor, și mai puțin de dosarele din poliție, care nu sunt apanajul unui șef de partid, indiferent cum se numește el“, declară secretarul general al PSD, senatorul de Arad Mihai Fifor.

 

Loading...
 1. CIUMA ROSIE A PUS DIRECTORI COMPETENTI ?DIRECTORII AU FOST PUSI PE CRITERII POLITICE SI ESTE NORMAL SI DE BUN SIMT SA FIE SCHIMBATI. NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUI.

  Raspunde
 2. Mare nesimtit botoxatu asta de falca , pai ma teflonatule , ia ocupa-te tu de panaramele tale pdl-iste de la Compania de apa , CeT , TOP , Recons si celelalte , daca esti asa doritor de dreptate … incepe in frast cu ei , ce zici Botoxila .. te bagi ?

  Raspunde
 3. FIFOR tu crezi in compenta directorilor pusi de PSD?NU este normal sa plece, daca au fost pusi pe criterii politice?

  Raspunde
 4. falcacaoo , marshh la Xanax ,ca de nuuu , balamucu te mananca .

  Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.