COZI RECORD la granița cu Ungaria! Transportatorii AMENINȚĂ că vor BLOCA frontiera

COZI RECORD la granița cu Ungaria! Transportatorii AMENINȚĂ că vor BLOCA frontiera

Șoferii care vor să iasă din țară se confruntă cu o situație dezastruoasă la graniță.

De trei zile sunt cozi uriașe la punctele de trecere a frontierei, mai ales la Nădlac, dar și la Turnu și Vărșand.

Șirul de camioane se întinde chiar și pe 20-25 de kilometri, ceea ce înseamnă foarte multe ore de așteptat, de la 3 ore până la 15 ore.

Transportatorii sunt furioși și spun că este o aglomerație record anul acesta, chiar dacă și în anii precedenți au mai fost situații similare în aceeași perioadă, nu a fost la fel de grav ca acum.

„Șoferii acuză un exces de zel din partea autorităţilor ungare, care, de la 1 noiembrie, fac verificări mai amănunţite asupra automarfarelor, care conduc la timpi mari de aşteptare şi la formarea de coloane la punctele de frontieră”, spune directorul Asociaţiei Patronale a Transportatorilor Europa 2002 (APTE 2002) Arad, Dorin Pop, citat de realitateadearad.net.

„Singura soluţie este să recurgem la proteste, pentru a trage un semnal de alarmă eficient, iar noi ne-am consultat deja membrii. Dacă nu se rezolvă urgent problemele de la graniţa cu Ungaria, vom trece la blocarea punctelor de frontieră cu această ţară, inclusiv pe arterele traficului ușor”, adaugă Dorin Pop.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.