Mihai Fifor: „PNL pune la cale cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani, pregătind aruncarea României în haos”

Mihai Fifor: „PNL pune la cale cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani, pregătind aruncarea României în haos”

Mihai Fifor, senator social-democrat arădean, atrage atenția că alegerile anticipate, pe care PNL dorește să le inițieze, reprezintă garanția că pensiile și salariile nu vor mai fi mărite la 1 septembrie și că alocațiile vor fi înghețate, fără șanse de majorare.

Senatorul susține că liberalii pun la cale cea mai mare înșelătorie din ultimii 30 de ani. Vor să pună mâna pe toată puterea din România și să nu-și respecte apoi nicio promisiune, spune liderul social democrat.

„Tot mai evident se conturează ideea că PNL vrea puterea, dar factura iresponsabilității lor va fi plătită de români, cu prețul aruncării României în haos. Pe drept cuvânt, factorul care îi motivează pe liberali este frica! Pe fond, nu știu să guverneze și avem un guvern incapabil să gestioneze treburile țării. PSD a câștigat guvernarea prin alegeri, nu prin jocuri de culise. Românii au votat un program de guvernare Am avut rezultate. Am fost pe locul doi în Europa la creștere economică, am dublat salariul minim, am crescut pensii și am deschis mari proiecte de investiții (podul de la Brăila, centura Bacăului, drumul expres Craiova-Pitești etc), pe care acum PNL le subfinanțează, alocând în schimb bani pentru studii de fezabilitate”, declară Fifor.

„Spre deosebire de noi, liberalii au acces în fruntea țării pe ușa din dos, prin manevere mizerabile de culise, unind șase partide ca să dea jos PSD, iar acum fug de guvernare. Rezultatul ? De trei luni fac politică la televizor, comportându-se într-un mod total ridicol. Vin acum și spun că nu dublează alocațiile pentru că nu au bani în buget. Dar pentru două tururi au bani?! Împrumuturile săptămânale ale lui Cîțu nu constituie o soluție pentru România, ci calea directă spre haos. Iar ei o știu foarte bine, de aici și obsesia pentru alegerile anticipate. PNL este conștient că până în toamnă românii îi vor vedea exact așa cum sunt: incapabili, hoți și mincinoși!”, adaugă Mihai Fifor, senator social-democrat arădean.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.