SONDAJ/ Bătălie INTERESANTĂ la Nădlac pentru funcția de PRIMAR

SONDAJ/ Bătălie INTERESANTĂ la Nădlac pentru funcția de PRIMAR

La Nădlac se anunță o bătălie interesantă pentru funcția de primar al orașului la alegerile locale din acest an.

Interesantă pentru că actualul primar Ioan Radu Mărginean (ALDE) va avea un contracandidat veritabil în persoana lui Vasile Ciceac (PNL), fost primar al Nădlacului, în prezent consilier județean. Dar nu sunt singurele nume care se vor lupta pentru funcția de primar. În competiție mai intră, potrivit informațiilor noastre, Alexandru Bocea (PSD), Maria Carmen Faur (USR), Somrak Dusan (Uniunea Democratică a Slovacilor şi Cehilor din România).

Până să-și măsoare puterile la urne, vă propunem să-i votați într-un sondaj de opinie:

Rezultate
  1. interesanta era daca candida Onea nu Ciceac

    Raspunde
    • Onea era cel mai competent si cu conesiuni dar n u cred ca-l mai doare. Tocmai a mostenit o avere de sute de mii de euro, se kaka pe primarie.

      Raspunde
      • Sefu mare:
        Dacă gândim în acest fel ( candidezi ca să faci bani implicit dacă ai bani înseamnă că n-ai pentru ce să candidezi), avem o problemă la software…..
        După cum îl cunosc pe Onea, nu banii l-au motivat să candideze legislatura trecută.
        Nu toți știu că Onea a fost „lucrat pe la spate” de PDL (actual PNL) județean, unde țucălarul Vasile, prieten fiind cu Fălcosu și Cioncosu a tras sforile.
        Vasile candidează la dorințele Vetuței, care vrea să ajungă iar în funcția de „proasta în capu’ satului”

        Raspunde
  2. Sper sa aleaga nadlacanii cu capu cum ju au facut-o niciodata nu dupa promisiunike din piata , joia, din nou

    Raspunde
  3. Vă promit drumuri spălate , rommii vor avea tiruri din nou de spălat și ajutor social bineînțeles , gaze pe toate străzile chiar și unde nu locuiește nimeni , canalizări refăcute , locuri de muncă .. voi re-aduce toate firmele existente din nou în Nădlac , pe amromco îl voi re-aduce din nou în Nădlac că să sponsorizeze din nou zilele orașului să pot zice că a dat și Veta … alegeți mă ! Că după mai vedem noi !

    Raspunde
  4. Interesant arata SOMRAK la sondaj! Ala nu a facut nimic in cele 2 mandate a lui. Ala toata ziua se plimba si cauta ce ar mai putea dobandi si de unde. Ala e de ornament in primarie. Ala e doar pe propriul interes. Nimic altceva. Nu face nimic numai daca pica si lui ceva, altfel nu e interesant pentru el. Si uite asa a reusit anul trecut sa isi cumpere 2 MASINI NOI….. interesant!!!!

    Raspunde
  5. Pai la Somrak ii baga Radio Nadlac sau Pista Franio puncte acolo….ha ha ha Tu nu ai vazut ca a scris pe facebook cum baga el puncte la sondaj si explica cum poti sa bagi cate vrei tu si se vede clar acolo ca baga la greu pentru Somrak. Si la strand s-o filmat cum voteaza. Uita-te pe facebook. Doamne….. unde am ajuns!!!!!!!!

    Raspunde
    • Cred ca esti intr o grava eroare…….Radio Nadlac si Pista Franio nu baga puncte la nimeni…….el a vrut sa atraga atentia ca acest sondaj este irelevant tocmai acelei posibilitati de a vota multiplu….dar asa sunt nadlacanii….dai la cap si crapa putza…..

      Raspunde
  6. Atata timp cat s-a demonstrat clar pe Radio Nadlac ca este un sondaj FALS facut in bataie de joc si ca poate vota oricine de cate ori doreste nu mai conteaza rezultate practic sondajul este nul.

    Raspunde
  7. Cel mai interesant ar fi de aflat care dintre candidati a comandat pe bani un astflel de sondaj modificabil care deja e vechi de ani de zile lumea le cam stie deja….

    Raspunde
  8. Nu a comandat nimeni sondajul asta. Astia de la ziar le fac atunci cand au ei chef. Este dreptul lor. Uita-te pe pagina lor ca au foarte multe sondaje pentru orice. Pentru primarie, pentru consilieri pentru noi cei de la judet le fac zilnic. Ei le publica deoarece au tot dreptul sa o faca. Sondajele se fac asa pur si simplu pentru curiozitatea mass mediei. Este un ziar si un sondaj oarecare. De asta exista ziarele, articolele, sondajele, comentariile! Si nu cred ca deranjeaza pe nimeni asa ceva!

    Raspunde
  9. Sigur ca au tot dreptul sa o faxa,ca sa ce? Sa induca lumea in eroare cu sondajele lor in care se voteaza de cate ori doresti doar daca schimbi data la telefon !!! Astea zici tu ca sunt sondaje??

    Raspunde
    • Anonimule, dacă te lași indus în eroare de ceea ce citești… ai un bai, caută să-l remediezi.
      Citește și trage concluzia, că d-aia ai cap…

      Raspunde
  10. orice sondaj poate fi pacalit dar haideti sa fim seriosi totusi. care om cu scaun la cap se voteaza singur de sute de ori si cu ce folos? probabil ca se mai pacaleste dar sondajul este bun ca sa vedem cum isi mobilizeaza fiecare candidat bazinul electoral. pana acum suprinzator dar Ciceac Vasile e cel mai slab. sau nu-l mai vor nadlacanii

    Raspunde
  11. un jeg de oras

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.