Mihai Fifor: „Nici PSD Arad şi nici colegii de la ALDE nu vor accepta şantajul şi presiunea politică“

Mihai Fifor: „Nici PSD Arad şi nici colegii de la ALDE nu vor accepta şantajul şi presiunea politică“

Liderul social democrat a punctat alături de deputatul ALDE Mihai Calimente, în conferinţa de presă comună, că ambele partide doresc ca beneficiarul demersurilor administrative ale consilierilor celor două formaţiuni să fie doar arădenii.

„Nici PSD Arad şi nici colegii de la ALDE nu vor accepta şantajul şi presiunea politică ca substitut al dialogului administrativ civilizat şi constructiv, orientat spre beneficiul cetăţeanului.Nu trăim în vremuri feudale şi nu vom fi de acord niciodată cu o asemenea modalitate de lucru în Consiliul Local Municipal”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor.

„Consilerii PSD se află în CLM pentru a-i reprezenta pe cetăţeni şi au ajuns acolo prin votul electoratului pentru a face administraţie în folosul comunităţii locale. Nu vom da curs unor jocuri politice manipulative şi nici nu ne vom angaja în polemici inutile cu nuanţe suburbane. În ceea ce ne priveşte primează analizele serioase, legalitatea elaborării şi aplicării unor măsuri şi nu în ultimul rând dialogul cu factorii decizionali responsabili pentru a gestiona situaţii critice precum cea de la CET Arad. Abordările şi poziţiile noastre vor fi întotdeauna marcate de profesionalism şi responsabilitate nu de dorinţa de a epata sau scandaliza politic”, spune Mihai Fifor, liderul grupului social democrat din Senat.

La rândul său, deputatul Mihăiță Calimente de declarat: „Până unde va merge scumpirea gigacaloriei la Arad? Pe luna octombrie trebuie să plătesc 700 de lei. La București nici în perioada iernii suma nu depășește 350 de lei. Acest lucru se întâmplă din cauza activității absolut după ureche a primarului, a consiliului și a numărului de angajații CET. Acest CET are ca obiectiv principal producerea de energie electrică, iar nouă ne vând aburi, produs rezidual, care dacă nu ar fi folosit s-ar evapora”.

Calimente s-a referit și la Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad: „Lucrurile au scăpat de sub control, iar pe proaspătul președinte al CJA îl mănâncă pielea, probabil vrea să vină DNA în control, să-l scarpine“.

  1. Cred că țintele false vor bulversa inclusiv parlamentarii majoritari. În timp ce ei se ocupă cu refacerea economiei distruse de Ciololoși, vânzătorii de țară fac tot posibilul să o pună pe tavă celor care și-au pus geana pe resusrsele României. Deci prioritatea zero:
    ochii pe ceea ce mai avem. În același timp scoateți-i afară pe hoții de creiere începând de la cei care îl manevrează pe Hanți cotrocenitu cu Cioloșu useresitu.

    Raspunde
  2. O alta gramada de traseisti politici….numai minciuni……RUSINE

    Raspunde
  3. PSD Arad incearca sa ii revina dupa loviturile primite sub centura de caii troiani infiltrati de mafia basista, printre care enumeram chiar un deputat , cireasca portocalie de pe tortul rosu…
    asa ca Fifor are o misie extrem de grea intr-un partid infiltrat de la infiintare. Singurii de care poate fii 100% sigur ca nu il vor vinde pe un blid de linte sunt dnii Galis si Calimente si de ce nu si Dekany care stiu toate tentaculele mafiei basiste-falca-pdl-iste de aici deoarece s-au confruntat de foarte multe ori cu aceasta caracatita abjecta, si au facuto cu cinste, pentru a apara aradenii de furtisagurile mafiote. de asemenea ar trebui sa asculte si de alte personalitati ale politice, care chiar daca s-au retras stiu foarte bine ce se peterece.as enumera pe domnui zavoianu,

    Raspunde
  4. domnule Fifor!langa tine este Iuda vanzatorul,Galis in persoana…….

    Raspunde
  5. Auzi ma cine vorbeste de santaj,Galis?e artist,,,las sa se chinuie si alti cu Galis,ca restul sunt satui

    Raspunde
  6. Calimente,giga caloria a expandat an de an,nu doar acum,CE AI FACUT PANA LA ORA ASTA ?NIMIC,cea ce vei face in continuare.Lasa-ne!fane un bine so lasa-ne!

    Raspunde
  7. Razi,ai scapat ca prin urechile acului de scarpinat,de D Na

    Raspunde
  8. Iara incepi sa ne ABURESTI?

    Raspunde
  9. Totusi cei din conducerea ALDE ar trebui sa fie mai atenti pe cine pun in fata,asta doar ii face de rahat

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.