Mihail Neamţu: „În următoarele două săptămâni se joacă soarta României pe următorii 15-20 de ani”

Mihail Neamţu: „În următoarele două săptămâni se joacă soarta României pe următorii 15-20 de ani”

Mihail Neamţu, preşedintele Partidului Noua Republică, şi Ion Stan, vicepreşedinte şi lider al organizaţiei arădene, au susţinut o conferinţă de presă în care s-au delimitat de toţi candidaţii la funcţia de preşedinte al României, formaţiunea reprezentată de ei neavând un candidat la funcţia supremă în stat.

„Nu mă simt reprezentat integral de nici unul dintre candidaţi. Mi-aş lua distanţă faţă de fiecare, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să votăm”, a atras atenţia Mihail Neamţu.

Liderii Partidului Noua Republică au precizat că susţin prezenţa la vot, pentru că „în următoarele două săptămâni se joacă soarta României pe următorii 15-20 de ani”, după cum a ţinut să sublinieze Mihail Neamţu.

Dezamăgit de Falcă
În finalul conferinţei, preşedintele Partidului Noua Republică s-a arătat dezamăgit de faptul că primarul Gheorghe Falcă nu oferă un sediu partidului, în condiţiile în care a atribuit sedii altor formaţiuni, cum a fost, de exemplu, Forţa Civică. „Am avut o discuţie şi domnul Falcă mi-a spus că nu se atribuie sedii decât partidelor parlamentare. Sau, dacă două treimi din Consiliul Local Municipal vor fi de acord”, a spus Neamţu.

Evident, nemulţumit de răspunsul primit de la primar, acesta a declarat că şi reprezentanţii Partidului Noua Republică sunt cetăţeni ai Aradului şi contribuie la bugetul local, „susţinând” astfel – între altele – proasta gestionare a CET, costurile unei străzi precum Meţianu (unde Municipalitatea a achiziţionat bănci la preţ de Dacia Logan!) sau, pe viitor, „fântâna arteziană de cinci milioane de euro de pe Mureş”.

Apa rece, la preţ de apă caldă
Mihail Neamţu a reluat pe scurt şi mai vechea temă legată de faptul că arădenii plătesc apă rece la preţ de apă caldă. „A trebuit să dau drumul la apă timp de cinci minute, să se încălzească, pentru ca să pot face duş un minut”, a declarat Mihail Neamţu.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.