„Oaaai, ce faine îs!” – reacţia arădenilor la trecerea noilor tramvaie Imperio prin oraş (VEZI FOTO)

„Oaaai, ce faine îs!” – reacţia arădenilor la trecerea noilor tramvaie Imperio prin oraş (VEZI FOTO)

Primele două tramvaie Imperio achiziţionate de Municipalitate au luat astăzi un prim contact cu străzile Aradului. Prima călătorie a fost rezervată reprezentanţilor administraţiei locale, jurnaliştilor, angajaţilor fabricii de vagoane şi celor ai Companiei de Transport Public.

Arădenii au fost plăcut surprinşi la vederea modernelor tramvaie, unora nevenindu-le să creadă că acestea vor circula prin Arad. „Oaaai, ce faine îs!”, a exclamat un arădean, în staţia de la Teatru, completat de o bătrânică: „Să le ţină la noi, să nu le dea la export!”

De remarcat, că Municipalitatea intenţionează să acceseze fonduri europene pentru a mai achiziţiona şi alte tramvaie noi, de acest fel.

  1. Degeaba sant tranvaele faine daca nu avem specialisti sa faca liniile alea de tranvai azi le fac maine se strica nu stiu de ce

    Raspunde
  2. tramvaiele sunt ok ne modernizam si noi dar cu ce costuri? vor ajunge sa plateasca si nepotii nostrii la ce imprumuturi a facut dl primar. asta e tragedia in rest toate bune si frumoase

    Raspunde
    • Pai dk nu investeste cu ce vrei sa se plimbe si copii tai? Cand va aud imi vine sa … ma rog nu mai are rost sunteti ori impotriva la ce realizeaza primarul aradului ori sunteti prea prosti sa ganditi un pic … in rest felicitari pt no8le tranvaie

      Raspunde
  3. „Oaaai, ce faine îs!”:))) normal daca nu au mai iesit oamenii din Arad sa vada ce e in jurul lor…sunt de acord ca is faine, da intrebarea e cat au costat si daca se merita. Eu nu circul niciodata cu tramvaiul, ori pentru asa o investitie trebuie sa ai justificare. Pe bani luati imprumut oricine stie sa cheltuie, nu e greu deloc. Cand dam banii inapoi e problema si asta stie domnul primar de aceea nu mai vrea sa candideze:) Apropos a gasit mostenitor la primarie? Ca asa a spus cu ceva timp in urma, ca isi cauta mostenitor, de parca e orasul lui si gata…imi pare rau ca am ajuns sa vad tramvaie de milioane de euro si drumuri de pamant. Tipic romanesc. E ca atunci cand iti cumperi masina scumpa dar tu stai intr-o casa veche unde ploua inauntru pentru ca nu ai bani sa faci acoperisul:)

    Raspunde
  4. Ce prostie, cum adica Oaaai, ce faine îs! da pe cine ai intrebat Orlando pe baba de la strada care sa nascut cand nu era telefon? Chiar asa de dobitoci sa fim? Mergi in Oradea sau Timisoara si vezi asa tramvaie de multi ani pe strazi. Pe cuvantul meu ne-am tampit de tot.

    Raspunde
  5. arata bine – DA , sant functionale – NU . aceste tramvaie , vor ingreuna si mai mult traficul , si bunul mers al tramvaielor in ARAD . nu peste mult timp , ele vor fii injurate zilnic , de catre toti aradeni , care circula frecvent sau fac naveta zilnic cu tramvaiul .

    Raspunde
  6. am vazut intr-o zii ,un astfel de tramvai verde , era chiar la intrarea in statia de la piata romana , mergea extrem de incet , si dupa el erau insirate vre-o 7-8 tramvaie . Sper ca doar in perioada de proba , vor merge asa incet , pentru ca altfel , daca traficul si asa lent al tramvaielor va fii si mai greoi , nu am facut altceva , cumparand aceste tramvaie , decat sa dam o palma la cacat !

    Raspunde
  7. problema cu viteza tramvaielor este ca sant prea multe obstacole si puncte de oprire , pe centru , dar si pe vlaicu . Daca .inainte tramvaiele mergeau din statie pana in statie fara oprire , acum sant prea multe puncte unde trebuie sa opreasca , din acest punct de vedere cel mai greu se ajunge de la dacia la podgoria , adica , semafor la plecarea din statie , oprire la semafor 30 decembrie , apoi oprire uneori la macaz la podgoria , unde de asemenea este si un semafor , urmeaza semafor la intrare in sensul giratoriu , apoi oprire in insula , de cele mai multe ori , si doar dupa aceea statia podgoria , in total 6-8 minute care in mod normal s-ar putea face in 2 . Daca asta e civilizatie , si progres apoi ,SA MA CAC PE EL DE PROGRES !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.