Mihăiță Calimente (ALDE): „Am deja semnale că mulţi actuali PNL-işti vor veni la noi”

Mihăiță Calimente (ALDE): „Am deja semnale că mulţi actuali PNL-işti vor veni la noi”

Deputatul Mihăiţă Calimente ar putea prelua conducerea filialei arădene a ALDE și să candideze, la Arad, din postura de primul pe listă, la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților. Informația a fost lansată pe surse, conducerea ALDE Arad nefiind informată, încă, despre această posibilitate.

„Nu am discutat nimic cu cei de la Arad, pentru că mai întâi trebuia să discut cu cei din conducerea centrală a partidului, pentru a cunoaşte poziţia acestora, dar sper că ne vom înţelege şi vom colabora bine. Mă voi întoarce la Arad, aceasta fiind atât dorinţa liderilor partidului, cât şi a mea personal, deoarece trebuie să ne ocupăm de reorganizarea filialei locale şi de pregătirea alegerilor. Am deja semnale că mulţi actuali PNL-işti vor veni la noi, ceea ce va duce, în mod cert, la creşterea numărului organizaţiilor din judeţ”, a declarat deputatul Mihăiţă Calimente.

Președintele ALDE Arad, Ionel Ciupe, a declarat că știa de ceva vreme de venirea lui Mihăiță Calimente în partid. „Eu știam de vreo 10 zile de această trecere a domnului Calimente la ALDE. Domnia sa s-a înscris în organizația din București. Nu mi s-a comunicat nimic despre un eventual transfer la Arad al domnului deputat”, a declarat Ionel Ciupe.

  1. Falimente e trimis de PNL sa distruga ALDE.

    Raspunde
  2. Atmosfera urat mirositoare in ALDE , Cacalimente si Purcaru !

    Raspunde
  3. Asta e cea mai nocivă acțiune pe care un partid poate să o facă. Să-și asigure mebralitatea din vechile partide pe unde au navigat cei care își găsesc loc într-unul relativ nou. Pe cine poate încânta venirea unor liberali în ALDE? Soluția este să se dea de pământ cu toți nu reinventarea altor denumiri prin care distrugătorii de țară să-și gpsească noi începuturi.

    Raspunde
  4. acest individ este un cal troian
    si are menirea de a distruge singurul partid credibil care a mai ramas ALDE .

    Raspunde
  5. E mult prea mult să se spună că Mihăiță Calimente are astfel de sarcini. De asemenea e mult prea spus că ALDE este credibil. Nici un partid din România nu este cr4dibil din păcate. Societatea civilă este singura care ar putea să dea un semnal pozitiv și să producă ceav cu adevărat spectaculos și în același timp de natură a schimba din temeșlii țara. Dar nu orice societate civilă ci doar aceea care a rămas independentă.

    Raspunde
  6. Calimente , cel mai penibil politician din Romania , traseist prin excelenta ( 4 partide) vorba unui clasic in viata , unitatea de masura a nesimtiri este CALIMENTA !

    Raspunde
  7. Nici pe departe lui Calimente nu i se poate atribui un astfel de titlu cu valoare de absolut. Măcar a rămas consecvent în ceea ce îl privește pe Băsescu, unul din relele de după Iliescu.

    Raspunde
  8. Ce sa reorganizeze dl.Calimente.ALDE este un partid infiintat de vreo sase luni.Nici nu are defintivate organizatii peste tot in asa timp scurt.Si totusi a reusit sa obtina peste 5% si sa acceada in administratia locala.
    Acuma sa vii pe ultima suta inainte de alegeri si sa vrei tot caimacul e o chestie de nesimtire.Din pacate se pare ca politicienii astia mai trecuti nu au inteles nimic ce se intampla in Romania in ultima vreme chiar cu pasi timizi.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.