Preşedintele filialei arădene a Confederaţiei Patronatul Român a participat la reuniunea Camerelor de Comerţ Europene

Preşedintele filialei arădene a Confederaţiei Patronatul Român a participat la reuniunea Camerelor de Comerţ  Europene

Ioan Marin Crişan, preşedintele Filialei Arad a Confederaţiei Patronatul Român, a participat la Budapesta, la reuniunea Camerelor de Comerţ  Europene („EU Chambre of Commerce”), eveniment la care a fost invitată și Collen Bell, ambasadoarea SUA în Ungaria.

Discursul ambasadoarei s-a axat pe importanţa dezvoltării cooperării dintre Europa şi SUA, cooperare şi colaborare care se face prin Camerele de Comerţ ale statelor Uniunii Europene şi cele de dincolo de Atlantic.

„Chiar dacă există diferenţe politice şi de concept între ţările din Europa şi cele din SUA, relaţia  rămâne una care își are rădăcinile în valorile noastre comune și angajamentul față de promovarea intereselor noastre comune de dezvoltarea economică şi socială, de luptă împotriva corupţiei şi a sărăciei în lume”, a declarat Collen Bell.

Crisan la EU Chambre of Commerce

„Participarea la acest gen de evenimente nu poate decât să ne deschidă noi orizonturi, noi oportunităţi de afaceri, noi perspective, şi mai ales noi lecţii în ceea ce priveşte abordarea afacerilor atât în Europa cât şi dincolo de Atlantic”, este declaraţia făcută la Budapesta de Ioan Marin Crişan, preşedintele Filialei Arad a Confederaţie Patronatul Român.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.