Mihăiță Calimente: „Nu înţeleg de ce unii magistraţi sunt foarte supăraţi”

Mihăiță Calimente: „Nu înţeleg de ce unii magistraţi sunt foarte supăraţi”

Mihăiță Calimente, președintele ALDE Arad, a salutat într-o conferință de presă decizia ministrului Justiției, Tudorel Toader, de a desecretiza arhivele SIPA.

„Rezolvarea pe care Tudorel Toader a găsit-o pentru arhiva SIPA mi se pare absolut rezonabilă. Nu înţeleg de ce unii magistraţi sunt foarte supăraţi. Eu cred că nici unui magistrat nu i se va face public dosarul care priveşte viaţa lui privată. Dar, celor care au colaborat cu Securitatea sau care au colaborat cu alte servicii secrete ale statului, chiar după 1989, mi se pare absolut firesc să ştim că au făcut acest lucru. Aşa cum, pentru oricare cetăţean, CNSAS-ul i-a făcut public acest dosar, suntem egali în faţa legii, indiferent că suntem ingineri, suntem profesori sau că suntem procurori sau judecători, în această materie. Deci, cei care au colaborat cu Securitatea şi care au colaborat cu alte servicii trebuie să ştim că au făcut acest lucru şi de ce au făcut acest lucru. Pentru că este clar că dacă au făcut-o s-a pus presiune pe ei şi sentinţele pe care le-au dat nu au fost în conformitate cu convingerile pe care ei le-au avut”, a declarat fostul deputat Mihăiţă Calimente.

  1. calimente ,tu nu intelegi multe lucruri. te intereseaza doar de tine.

    Raspunde
  2. Cacalimente zis Vermorel , campionul traseismului politic si conform d-lui Dragos Patraru …unitatea de masura a NESIMTIRII adica CALIMENTA !!!

    Raspunde
  3. ne vedem la tribunal, sergiule!esti o mare mare poola, societatea civila te va actiona in instanta deoarece te iei de o forta a politcii

    Raspunde
  4. Cititi Flacara rosie , inclusiv varianta on-line , merita , o sa aflati chestii interesante despre acest ins numit Calimente !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.