Ministrul Liviu Pop, despre ACUZAŢIILE de politizare a concursurilor pentru şefia inspectoratelor şcolare: „Mi se pare o inepţie”

Ministrul Liviu Pop, despre ACUZAŢIILE de politizare a concursurilor pentru şefia inspectoratelor şcolare: „Mi se pare o inepţie”

Liviu Pop, ministru delegat pentru Dialog Social, a lămurit vineri, la Arad, subiectul politizării concursurilor pentru funcţiile de inspectori şcolari generali ai inspectoratelor şcolare judeţene. Acesta a participat, la sediul PSD Arad, la o conferinţăde presă alături de deputatul Dorel Căprar şi secretarul de stat Alexandra Braica.

Precizările ministrului vin a doua zi după ce fostul deputat PDL Marius Göndör, acum vicepreşedinte al PNL Arad, a vorbit despre respectivele concursuri, lăsând să se înţeleagă că ar fi aranjate politic. Totuşi, Göndör s-a arătat dispus să rişte, astfel încât şi-a anunţat candidature la funcţia de inspector şcolar general.

„Ar fi bine ca reprezentanții partidelor politice să se abțină. Concursurile sunt organizate în baza legii făcute de PDL iar acum vin şi spun că sunt politice. Mi se pare o inepţie”, a susținut Pop. Acesta a mai anunţat că, după finalizarea concursurilor pentru inspectori generali, vor urma cele pentru funcțiile de directori de școli.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.