Ministrul Mihai Fifor în problema Cetăţii Aradului: Dacă Falca va continua SĂ MINTĂ, (…) vom găsi SOLUŢII alternative

Ministrul Mihai Fifor în problema Cetăţii Aradului: Dacă Falca va continua SĂ MINTĂ, (…) vom găsi SOLUŢII alternative

Mihai Fifor, ministrul Apărării, a reacţionat ca urmare a unui articol publicat de NewsAr.ro referitor la trecerea Cetăţii Aradului în circuitul civil.

„Desigur că ne preocupă situaţia redării Cetăţii Aradului în circuitul civil şi transformarea sa într-un centru cultural şi turistic greu de egalat în zona de vest a României”, a declarat ministrul Mihai Fifor, senator de Arad.

Acesta a adăugat: „În cel mai scurt timp voi solicita ferm Primăriei Arad să îşi onoreze obligaţiile asumate faţă de MApN, obligaţii neglijate total de Falcă, condiţie esenţială pentru finalizarea transferului. Iar dacă Falcă va continua să mintă, aşa cum ne-a obişnuit în toate cazurile legate de mari proiecte, vom găsi soluţii alternative. Cert este că Cetatea este o şansă pentru Arad, o şansă pe care nu o vom rata!”

  1. sigur.dobitocii vor cetati nu drumuri poduri sau spitale.sa va ia dracu pe toti ca prosti sunteti.parca fifor asta zicea ca se reincepe lucrarile la viaductul centurii arad.nici o sansa.e pustiu acolo

    Raspunde
  2. e clar , nici o sansa sa primim cetatea atata timp cat psd-ul e la putere , nu trebuie sa fi foarte inteligent ,avand in vedere antecedentele , ca sa-ti dai seama ca Aradul a fost si va ramane in continuare subfinantat (cu toate ca multi aradeni au votat psd)

    Raspunde
  3. Până la urmă având în vedre multe precedente, rămânerae Cetății Aradului în patrimoniul Ministerului Apărării a fost o chestiune pozitivă. Dacă în acești ani ar fi fost la Municipiul Arad, gândiți-vă câte ăroiecte s-ar fi realizat deja acolo???? Și asta însemnând foarte mulți bani. Pentru studii de fezabilitate, etc. LI nu este greu de ghicit cine ar fi câștigat din aceste afaceri. Gogu ești fără viziune, băiete. Ai vrut să te dai cu talpa pe MUreș dar la Cetate ai pierdut un purcoi de firfirei. Ghinion, cum ar zice ălă cu cele bine făcute. Acum las-o așa, că oricum nu mai prinzi nici un mandat. Poate vreunul de aducere urmat de cel cu priponeala. Againm ghinion. DE data asta unul mare cât Crotoceniul.

    Raspunde
  4. PSD nu-i in stare sa termine doua PASAJE incepute in anul 2012.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.