Minunile administrației Falcă: La Arad parcările s-au mutat pe mijlocul drumului

Minunile administrației Falcă: La Arad parcările s-au mutat pe mijlocul drumului

Nu e o glumă iar imaginile surprinse de reporterii noștri în plină zi, în centrul Aradului, vin să confirme încă una dintre minunile administrației Falcă, și anume parcările pe mijlocul drumului.

Alături de locurile de promenadă din cimitire, practicarea fotbalului în mlaștină, mersul cu bicicleta pe sub mașinile parcate, cartierele „venețiene”, lacul de la pasajul din Micălaca și alte asemenea lucruri cu care să ne mândrim, parcările de pe mijlocul drumului reprezintă încă o dovadă a capacității inepuizabile a administrației Falcă de a rezolva problemele arădenilor.

Tocmai de aceea, arădenii sunt profund recunoscători pentru „rezolvările” oferite de administrația Falcă și nu vor vota nici de data aceasta cu „dușmanii Aradului”.

parcare-mijlocul-drumului-2

  1. homorogan gabriel 10 noiembrie, 2016, 3:10 pm

    si in Alfa este dezastru, se lucreaza la reabilitarea conductelor termice(acuma iarna!!!!) sub orice critica nu mai avem pe unde sa ne lasam masinile parcate, pacat ca le platim impozite si taxe…… sa le fie rusine.

    Raspunde
  2. Mi se pare că cei din Alfa l-au votat masiv pe GH.F. sau mă înșel?

    Raspunde
  3. Si ce legătură are Falca cu parcarea unora?? Orice se întâmplă în Aradul asta Falca e vinovat, nu?? Ca de parcă dacă ar fi altcineva la conducere nu tot așa ar parca lumea. Hai mai!

    Raspunde
  4. si, da ! falca este de vina pentru tot ce se intampla in arad
    tot asa cum si tu raspunzi ,in fata legii daca intra cineva
    la tine in curte si este muscat de cainii tai .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.