Mircea Purcaru: „La Arad, la comanda lui Falcă, liberalii vor fi obligaţi să-şi împartă voturile între Iohannis şi Udrea”

Mircea Purcaru: „La Arad, la comanda lui Falcă, liberalii vor fi obligaţi să-şi împartă voturile între Iohannis şi Udrea”

Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, i-a „felicitat” pe liberali că au reuşit să ajungă în postura de a-l susţine pe candidatul lui Traian Băsescu la Preşedinţia României. Adică, pe Iohannis, care a declarat că se bazează pe sprijinul lui Traian Băsescu în turul al doilea, spune Mircea Purcaru.

„După ce însuşi Klaus Iohannis a recunoscut că mizează, în turul doi, pe sprijinul lui Traian Băsescu, lucrurile s-au lămurit pentru cea mai mare parte a liberalilor. Îi felicit, în ghilimele, că , după ce au jurat că vor pune umărul la dezmembrarea sistemului băsist, după ce au chemat oamenii la vot, la referendum, ca să scape de dictator, au ajuns să-l susţină la Preşedinţia României pe omul lui Băsescu”, a declarat Mircea Purcaru.

În opinia sa, Iohannis şi PDL acţionează la comanda lui Traian Băsescu, tot ce s-a făcut până acum constituind paşi spre dispariţia de facto a PNL, lucru pe care Băsescu nu l-a reuşit la prima tentativă, când a rupt PNL prin intermediul lui Stolojan. „Visul lui Băsescu, de a distruge Partidul Naţional Liberal, este pe cale să se împlinească, prin contribuţia esenţială a liberalilor. Băsescu este conştient că singurul care mai poate salva liberalismul românesc este Tăriceanu şi, din acest motiv, trage cu dinţii de PMP şi Elena Udrea, pentru a fura cât mai multe voturi de la Tăriceanu, care pune în pericol inclusiv intrarea în turul doi a lui Iohannis. Acel Iohannis care îi poate asigura lui Băsescu liniştea după ce pleacă de la Cotroceni sau, cine ştie, chiar să-l numească premier”, mai spune Purcaru.

Liderul conservatorilor arădeni este de părere că, din nou, Gheorghe Falcă va trebui să asigure voturi atât pentru PDL cât şi pentru PMP, formaţiuni care, cu siguranţă, sunt şi acum în aceeaşi tabără, a lui Băsescu: „Prevăd că la Arad, la comanda lui Falcă, liberalii vor fi obligaţi să-şi împartă voturile între Iohannis şi Udrea, pentru a sprijini şi partidul lui Băsescu, PMP, să-i crească notorietatea, dar şi pe candidatul lui Băsescu, Iohannis, să adune suficient pentru a intra în turul doi. Din păcate pentru liberalii arădeni, prin asociarea cu PDL şi Falcă au pierdut orice credibilitate în ochii arădenilor, cărora le-a promis că vor lupta până la capăt împotriva caracatiţei portocalii iar după aceea au trecut de partea ei. Putem spune că, după trecerea în subordinea lui Falcă, PNL Arad nu mai există, lucru deosebit de trist şi de nedrept pentru cetăţenii Aradului care au votat PNL”, a declarat Mircea Purcaru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.