Mircea Purcaru: „Şeful PMP Arad este Falcă” iar liberalii „sunt specialişti în deturnarea voturilor primite”

Mircea Purcaru: „Şeful PMP Arad este Falcă” iar liberalii „sunt specialişti în deturnarea voturilor primite”

Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, spune că deşi Gheorghe Falcă este unul dintre negociatorii fuziunii PNL-PDL la nivel naţional, PDL Arad joacă la două capete, fiind, de fapt, în tabăra Mişcării Populare, a lui Udrea şi Băsescu.

„Sunt foarte curios câţi arădeni de la Partidul Mişcarea Populară vor pleca la Bucureşti, la acţiunile organizate de către Elena Udrea, pentru a marca, cică, doi ani de la «lovitura de stat» concretizată cu dezavuarea lui Băsescu de către 7,4 milioane de oameni. Sunt curios dacă la aşa zisa dezbatere în Parlament, cu participarea lui Traian Băsescu, alături de parlamentarii PDL Arad vor fi şi cei de la PNL Arad, care au fost parte a «loviturii de stat». Sunt curios dacă, la comanda lui Falcă, vor sta cuminţi şi vor asculta cum sunt porcăiţi de către Elene Udrea. Spun aceste lucruri pentru că, ştie toată lumea, şeful Partidului Mişcarea Populară Arad este Gheorghe Falcă iar dacă de la Arad vor merge la Bucureşti, la mitingul Elenei Udrea, o sută de oameni sau mai mulţi, aceştia vor fi de la PDL, înscrişi, cică, în Fundaţia Mişcarea Populară. Acolo sunt primari care nu se pot înscrie în partidul lui Băsescu şi Udrea, cu acte în regulă, pentru că şi-ar pierde mandatul. Cel mai bun exemplu, însuşi Gheorghe Falcă. Acesta, ca şi alţii în situaţia lui, stau la cutie până când partidul rezultat din fuziunea PNL-PDL va fuziona sau va face alianţă cu Partidul Mişcarea Populară, în vederea alegerilor locale şi parlamentare din 2016. Nu cred că Vasile Blaga este străin de această strategie, pentru că altfel nu ar merge braţ la braţ cu Falcă, omul care a fost întotdeauna, pe faţă, împotriva lui. Rămâne de văzut cum vor decurge lucrurile la Arad, unde Falcă şi cei din preajma lui îşi dau seama că se vor putea menţine la putere doar dacă vor reuşi să mintă încă odată electoratul, ascunzându-se sub altă denumire. Din păcate, îi vor ajuta să facă acest lucru tocmai liberalii, deveniţi specialişti în deturnarea voturilor primite”, a declarat Mircea Purcaru.

  1. Iarasi dl.Mircea Purcaru?!
    Romania nu are 7,4 mil.de cetateni!
    In Romania sunt si oameni educati care,au preferat sa stea deoparte si sa asiste la „mascarada”deoarece au stiut ca e „inutila”actiunea lui Iliescu si a lui Voiculescu(PCR)…Basescu tot acolo este…
    Si pana nu pleaca,are grija sa mai puna la punct unele lucruri, in asa fel incat, aceasta coruptie din partidul de guvarnamant sa fie cat mai redusa;sau macar sa-i destepte pe romanii care au crezut ca revenind la comunism este mai bine…

    Raspunde
    • pro si anti basescu , la asta se rezuma toata politica romaneasca ,si asta vor avea de ales cetateni la viitoarele alegeri prezidentiale .
      cine va candida nici nu are importanta , romani se vor duce in numar mare sa voteze iesirea din politica a acestui sobolan pe nume basescu care nea terorizat in ultimii 25 de ani acupand posturi importante de decizie .
      si ca sa nu existe dubii , ca as avea vre-o preferinta politica anume , ma bucur ca voiculescu a fost condamnat la 12 ani , si as fii fericit daca ,pentru a scapa de acest personaj sinistru pe nume basescu , nu ar trebui sa pun stampila pe micul titulescu.

      Raspunde
  2. Hai maaa… iar asta? Il mai bagati mult in seama? Asta mai tot timpul bate campii….

    Raspunde
  3. Mai trebuie sa iasă la discuții si maestrul Butusina de la PC sa ne zică si el vreo grozăvie. Nu înțeleg de ce nu-si vad de treaba lor, ce ii fute grija de alții …

    Raspunde
  4. Butusina nu e ăla care a fost acuzat de viol mai demult sau e coincidenta de nume ?

    Raspunde
  5. si PC ce este? 4 iulie, 2014, 2:06 pm

    Sa presupunem ca PC ar candida altfel decat intr-o alianta … ce s-ar intampla? Pai la sub 1% nu ar mai intra nici in consiliile locale si nici in Parlament. Adica nenea asta nu ar altceva decat un nimeni pe care nu l-ar mai publica niciun ziar, el nefiind deloc interesant pentru nimeni.
    Daca nu ar fi Antena 3 acesti nimeni nereprezentativi de sub 1% nu ar mai primi locuri pe listele niciunui partid (sa ne aducem aminte ca Purcaru a intrat in consiliul local pe listele aliantei cu PNL si impreuna pe listele USL).

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.