Mircea Purcaru: „Salvați liberalismul !”

Mircea Purcaru: „Salvați liberalismul !”

Copreședintele ALDE Arad, Mircea Purcaru, lansează un „apel către cei care mai cred în liberalism”, cerându-le să abandoneze „corabia portocalie salvată de la scufundare de către trădătorii care au vândut Partidul Național Liberal”. Purcaru este de părere că liberalii au datoria de a face front comun împotriva popularilor europeni, care, prin „rapt și dictat și-au însușit un partid istoric”, respectiv PNL.

„Ca om politic de centru-dreapta, nu pot să rămân indiferent la distrugerea unui partid istoric, promotor al liberalismului în România. Așa zisul PNL nu mai are nimic de a face cu liberalismul, iar acum, în preajma alegerilor, cei care îl conduc și-au dat arama pe față. Foștii PDL-iști vopsiți în liberali revin la putere, cu acceptul oamenilor de paie ai fostului PNL. Marea liberală Alina Gorghiu îl confirmă drept candidat pentru Primăria Cluj pe nimeni altul decât Emil Boc, pe care l-a înfierat ca pe un călău al salariaților și pensionarilor, pe care l-a demascat ca prim ministru, ecou al hotărârii lui Băsescu de a distruge poporul român”, a declarat liderul ALDE.

„Aceeași Alina Gorghiu acceptă ca la Arad PDL să rămână la putere, indiferent ce s-ar întâmpla la nivel național.Lansez un apel către cei care au rămas liberali : salvați liberalismul ! Mă adresez inclusiv celor care au fondat PD-ul arădean, care, deși a fost o aripă desprinsă din FSN, a fost clădit de către oameni care respectau valorile liberalismului. Oameni buni, nu vă mai lăsați amăgiți, fostul și actualul PDL este un monstru care își devorează copiii. Sorin FrunzăVerde, cel care a «mutat» PNL din internaționala liberală la populari, a primit condamnare doi ani. Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să moară. Dacă un om de talia lui Sorin Frunză Verde a fost sacrificat de către mafia PDL, ce credeți că vă așteaptă pe voi ?”, mai spune Mircea Purcaru.

Loading...
  1. Fugi cu lupu ma Purcarule ,tu reprezinti ipocrizia in politica aradeana , votezi dupa cum iti spune Falca in Consiliul Judetean ca sa nu te schimbe din functia de director de la ANIF , halal politician !!!

    Raspunde
  2. Foarte bine spus. Felicitari!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.