Mircea Purcaru: „Sunt convins că Falcă va lua o ţeapă de zile mari”

Mircea Purcaru: „Sunt convins că Falcă va lua o ţeapă de zile mari”

Mircea Purcaru, co-preşedintele ALDE Arad, se bucură că Mihai Răzvan Ungureanu nu mai este senator de Arad şi nu va mai putea candida pe listele PNL Arad, adăugând şi că Gheorghe Falcă, co-preşedintele liberalilor arădeni, va lua o ţeapă de zile mari.
Purcaru afirmă, într-un comunicat de presă, că este „bucuros” că Mihai Răzvan Ungureanu a fost confirmat de Parlament ca director SIE, pentru că aşa „a scăpat Aradul de un senator băsist, rămânând cu unul singur, pentru că fostul liberal, Ioan Cristina, chiar dacă a devenit PDL-ist, nu este băsist, mai are ceva reminiscenţe liberale”.
Din păcate, spune Purcaru, adevăraţii liberali din fostul PNL „câţi au mai rămas liberali, au intrat sub teroarea lui Falcă, finul care încă deţine nişte chei primite de la naşul său Băsescu. Cu una dintre chei, i-a deschis lui MRU uşa de la sediul SIE, sperând că, odată ajuns în fotoliu, acesta va deţine cheia Ministerului de Interne sau, de ce nu, chiar pe cea de la Palatul Victoria, pe care să i-o dea lui. Personal, mă îndoiesc. Sunt convins că Falcă va lua o ţeapă de zile mari, dar e treaba lui”.
Mircea Purcaru mai spune că la alegerile din 2016 Aradul va trebui să scape de băsişti. „ALDE trebuie să convingă toate forţele politice arădene că trebuie să scăpăm de băsişti! Prima ocazie, alegerile locale din 2016. Avem indicii temeinice, nu suspiciuni rezonabile, că, aşa cum liberalii arădeni au devenit PDL-işti de circumstanţă, mulţi dintre foştii PDL-işti s-au săturat de minciunile băsiştilor şi chiar vor să activeze ca liberali adevăraţi, sătui să tacă şi să nu facă sub dictatura portocalie, revopsită”, a declarat Mircea Purcaru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.