Părinţii sunt disperaţi! A DISPĂRUT după ce a aflat notele de la Evaluarea Naţională

Părinţii sunt disperaţi! A DISPĂRUT după ce a aflat notele de la Evaluarea Naţională

Marius, un tânăr de 15 care era cuminte şi nu le-a cauzat până acum probleme părinţilor, i-a adus în pragul disperării după ce aceştia nu mai ştiu nimic de el de vineri, 26 iunie, informează Realitatea.net.

Motivul plecării sale de acasă pare a fi notele pe care le-a luat la Evaluarea Naţională. El era convins că a învăţat destul şi că va lua minim 8 sau 9. Din păcate, aflarea rezultatelor a fost o surpriză neplăcută, media obţinută fiind 6,50, cu mult sub cea aşteptată.

Adolescentul a absolvit clasa a VIII-a la Şcoala Generală „Voievod Litovoi“ şi chiar dacă a luat note mult mai mari decât colegii săi, el tot nu a fost mulţumit. Dezamăgirea l-a împins să plece de acasă fără să dea nici o explicaţie, doar cu buletinul şi nişte bani, telefonul rămânând acasă.

Tatăl lui Marius era plecat din ţară, iar mama sa era la serviciu în momentul când acesta a dispărut. Amandoi ştiau că băiatul este foarte supărat din cauza rezultatelor de la Evaluarea Naţională, dar nu se gândeau că va recurge la un asemenea gest.

Aurel, tatăl elevului, a declarat că, probabil, îi era teamă că va fi certat sau pedepsit, deşi acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. De asemenea, el a spus că i-a lăsat un mesaj fiului său pe Facebook, duminică seara, în care şi-a exprimat îngrijorarea şi îl roagă să se întoarcă acasă. A doua zi dimineaţa mesajul a fost citit, însă Marius nu i-a răspuns.

Tot ce îşi doresc părinţii băiatului este ca acesta să se întoarcă acasă cu bine. Ei oferă chiar şi o recompensă în bani pentru cine îl vede sau are informaţii despre el. Poliţia a fost alertată, iar Marius este dat în urmărire.

sursa foto: gorjexclusiv.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.