Mircea Purcaru condamnă „eurominciunile” cu care PDL vrea să păcălească electoratul

Mircea Purcaru condamnă „eurominciunile” cu care PDL vrea să păcălească electoratul

Mircea Purcaru, presedintele filielei judeţene a Partidului Conservator a criticat, marţi, strategia „vădit mincinoasă” pe care PDL intenţionează să o folosească în campania electorală.

„Că au început deja să umble prin pieţele localităţilor din judeţ e una, dar faptul că în continuare aruncă cu mizerii şi minciuni sfruntate asupra adversarilor lor este alta. Speranţa că la alegerile europarlamentare se vor axa, cât de cât, pe teme legate de apartenenţa României la Uniunea Europeană a fost deşartă. De fapt, ce să spună PDL despre contribuţia pe care vrea să şi-o aducă în Parlamentul European? Că scopul euro-deputaţilor PDL este unul singur: acela de a-şi denigra ţara, pentru ca popularii să reuşească să se menţină la putere, în ciuda faptului că au fost, pe faţă, împotriva României? Că sarcina lor a fost aceea de a-l scăpa pe Traian Băsescu, dezavuat de şapte milioane şi jumătate de români, afirmând că au fost ba două, ba trei milioane de voturi fraudate la referendum? De ce nu le-a spus Monica Macovei acest lucru pecicanilor, pe care i-a vizitat zilele trecute? Au ales, inclusiv pedeliştii arădeni, să bată monedă pe absorbţia fondurilor europene, de parcă nu partidul lor a reuşit un jalnic 7%, faţă de 35% cât este acum”, a declarat Mircea Purcaru.

Acesta şi-a continuat criticile la adresa democrat-liberalilor: „În loc să spună că România va returna milioane de euro din cauza terenurilor de fotbal în pantă şi a altor prostii de acest gen, tocmai bune ca paravan pentru furtişagurile pedeliste, democrat-liberalii arădeni fac pe casandrele, afirmând că Guvernul nu va reuşi să termine la termen autostrada Nădlac Arad, fiind în pericolul de returna banii. De ce nu spun pedeliştii că principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă pe autostradă este chiar partidul lor, care în guvernările Boc a dat lucrările pe mâna firmelor de casă ale Elenei Udrea, ale PDL, în general? Sunt curios dacă măcar unul dintre pedeliştii de vază care se vor perinda prin Arad va recunoaşte dezastrul pe care l-a lăsat în urmă şirul guvernelor PDL. Mă îndoiesc, cred că, mai degrabă, se vor lăuda că au tăiat pensiile şi salariile pentru ca românii să o ducă mai bine.”

Foto: Facebook

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.