Misterul CREATURII fotografiate în Parcul Natural Lunca Mureşului (FOTO)

Misterul CREATURII fotografiate în Parcul Natural Lunca Mureşului (FOTO)

Filmarea unui urs în apropierea Parcului Natural Lunca Mureşului readuce în discuţie posibilitatea ca în aria protejată, departe de ochii lumii, să se fi refugiat animale care nu-şi au locul acolo.

Potrivit autorităţilor, acestea fie au fost abandonate, fie au reuşit să evadeze de la proprietarii lor.

În urmă cu câţiva ani, NewsAr.ro difuzat câteva fotografii primite pe adresa redacţiei, în care a fost surprinsă o creatură care semăna izbitor cu un Dragon de Komodo, care se odihnea la soare, pe malul Mureşului.

Deşi în afara acelor fotografii nu s-au găsit dovezi ale prezenţei exoticului animal în Parcul Natural Lunca Mureşului, recenta filmare a unui urs readuce în discuţie posibilitatea ca în aria protejată să se fi refugiat şi un Dragon de Komodo la un moment dat, evadat probabil de la vreun circ care a poposit pe la Arad.

Citeşte şi:

Întâlnire de COŞMAR! A reapărut creatura monstruoasă din Lunca Mureşului! (VEZI FOTO!)

  1. Probabil este un magar/cal obosit.
    Avem noi destui dragoni – ma refer la politicieni- eu nu cred in fabule, de ce sa importam tocmai din Komodo.

    Raspunde
  2. e Falca renegat de toti ai lui. s-a refugiat saracul pe malul apei unde isi traieste ultimele clipe politice. sa nu-l deranjam!

    Raspunde
  3. Unde e filmarea cu ursul? Se poate pune un link in comentarii… Poza cu „dragonul” e din 2011, iar in anii aceia de cate ori am fost cu bicicleta pe trasee, nu l-am intalnit pe dragon…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.