Misterul DISPARIŢIEI lui Vladimir Putin a fost DEZLEGAT!

După o săptămână de incertitudini şi de speculaţii, misterul dispariţiei preşedintelui rus Vladimir Putin din spaţiul public a fost elucidat.

Astfel, ziarul austriac Kurier a anunţat că președintele rus suferă de probleme cu spatele și că un expert vienez în ortopedie ar fi călătorit la Moscova pentru a-l trata, informează Reuters, citată de Agerpres.

Ziarul citat nu menționează nici numele medicului și nici sursa, dar dezvăluirile făcute contribuie la speculațiile privind starea de sănătate a președintelui rus. Putin nu a mai fost văzut în public și nu a mai avut apariții televizate de mai bine de o săptămână. El și-a amânat o întâlnire cu liderii din Kazahstan și Belarus, care ar fi trebuit să aibă loc în decursul acestei săptămâni.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a răspuns la telefon pentru a comenta informațiile din Kurier, dezvăluie Reuters.

Anterior, Peskov a refuzat să comenteze o altă informație, făcută publică duminică de postul independent de televiziune Dojd, care relatase că liderul de la Kremlin nu s-ar fi aflat la Moscova în ultimele zile, ci la reședința sa de pe malul lacului Valdai, din provincia Novgorod.

Loading...
  1. Deci, s-a rezolvat: nu se poate!

    Raspunde
  2. sa moara,da-l dreaq!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.