Moarte ŞOCANTĂ pentru un ROMÂN de 21 de ani, într-o închisoare germană

Moarte ŞOCANTĂ pentru un ROMÂN de 21 de ani, într-o închisoare germană

Cazul tânărului român de 21 de ani care a murit într-o închisoare din vestul Germaniei a șocat o lume întreagă. În raportul autopsiei, legiştii au scris că tânărul a murit din cauza unei peritonite, urmată de septicemie. Moartea acestuia a fost, însă, anunţată autorităţilor române şi familiei după aproape două săptămâni.

Împrejurările morții tânărului ridică mai multe semne de întrebare. Familia acuză gardienii din penitenciar că le-ar fi ucis fiul în bătaie. Asta după ce ziariştii au scris că înainte să moară, românul ar fi fost bătut de gardieni, legat și dus la carceră pentru că era extrem de violent.

Părinţii tânărului spun că au fost anunţaţi de moartea copilului lor abia la două săptămâni de la incinerare, după ce au fost şterse toate urmele.

Bărbatul de 21 de ani fusese închis într-un penitenciar din vestul Germaniei pentru furt şi mai avea de ispăşit 4 luni de pedeapsă. În urmă cu o lună, gardienii l-ar fi găsit mort în celula lui.

Moartea românului este acum anchetată la penitenciarul din vestul Germaniei. Autorităţile de la Bucureşti au anunţat că urmăresc ancheta, dar nu pot influenţa procedurile judiciare.

Familia din România cere pedepsirea vinovaţilor.

Foto: abendblatt.de

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.