Mobilier de birou: de la scaune ergonomice la mobilier premium

Mobilier de birou: de la scaune ergonomice la mobilier premium

Atunci cand vine vorba despre cele 8 ore petrecute la birou, fiecare angajat isi doreste sa aiba parte de mobilier cat mai confortabil, cat mai echilibrat si mai eficient din punct de vedere al utilizarii si al depozitarii. De asemenea, asteptarile vin si din partea clientilor, care isi creeaza o anumita imagine asupra companiei. Mai mult de atat, mobilierul trebuie sa fie trainic, rezistent si bine realizat, pentru a oferi maxim de eficienta atat posesorilor companiilor, cat si angajatilor.

DistinctMob considera, datorita experientei sale, ca sunt trei elemente cheie, constituite de grupuri de piese de mobilier, care pun bazele unui birou perfect.

Primul element cheie este mobilierul de baza – birourile, dulapurile, rafturile si etajerele, cele care contribuie din plin la realizarea unei atmosfere business, orientata spre performanta si atingerea obiectivelor. In portofoliul companiei se regasesc astfel de piese de mobilier de birou, realizate din materiale premium, gata sa dea nastere birourilor cochete, primitoare, sigure si confortabile, in care angajatii si clientii companiei sa isi poata desfasura activitatea in cele mai bune conditii.

Al doilea element cheie il constituie mobilierul de protocol, aici accentul fiind pus pe fotoliile si canapele confortabile, pe mesele si scaunele din salile de asteptare. Acestea trebuie sa reflecte intocmai viziunea companiei, avand atat rol de sustinere a activitatii in raport cu clientii, cat si de imagine. DistinctMob pune la dispozitia clientilor sai piese de mobilier de protocol realizate din cele mai bune materiale, gandite indeosebi pentru confort si siguranta.

Al treilea element, si poate chiar cel mai important in activitatea unui birou, se refera la scaunele ergonomice. Acestea reflecta nu doar imaginea companiei, dar si grija fata de angajati si fata de confortul lor la locul de munca, lucru foarte important pentru eficienta lor. Scaunele comercializate de DistinctMob sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, realizate in conformitate cu cele mai noi standarde in domeniu. Acestea pot fi personalizate intr-o anumita masura,  pentru a reflecta imaginea companiei. De asemenea, compania poate oferi consultanta pentru a grupa scaunele cu birourile si dulapurile potrivite, pentru maxim de eficienta in birou. In realizarea scaunelor ergonomice, sunt avute in vedere studii realizate in parteneriat cu specialisti in domeniu, ce au ca scop stabilirea configuratiei perfecte pentru sustinerea posturii.

Astfel, DistinctMob ofera solutii complete pentru dotarea salilor de birou, prin mobilier de birou de cea mai inalta calitate, raportat la contextul functional si socio-economic al clientilor. Cu o experienta de peste 20 de ani in realizarea mobilierului scolar si al celui tip office, compania clujeana are resursele necesare pentru a face fata oricarei provocari in ceea ce priveste mobilarea. In plus, in anumite conditii, poate oferi si serviciul de realizare mobilier la comanda, in functie de necesitatile si bugetul companiei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.