Modelul declarației pe proprie răspundere pentru persoanele care vor avea circulația restricționată între orele 20 – 5

Modelul declarației pe proprie răspundere pentru persoanele care vor avea circulația restricționată între orele 20 – 5

Municipiul Arad a depășit astăzi pragul de 7,5 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, drept urmare persoanele nevaccinate vor avea nevoie de o declarație pe proprie răspundere pentru a putea circula între orele 20 – 5.

„Astăzi Aradul a depășit 7,5, asta înseamând că restricția de circulație a persoanelor nevaccinate și care nu au trecut prin boală (între zilele 15 și 180 de la testul pozitiv), dar și închiderea magazinelor la ora 22 (comerț și prestări servicii, fără benzinării, farmacii și livrare la domiciliu) se aplică în fiecare zi. Măsurile se aplicau oricum începând de mâine, sâmbătă și duminică, dat fiind faptul că Aradul depășise incidența 6, dar în noile condiții vor rămâne în vigoare și în celelalte zi ale săptămânii până când incidența va coborî sub 7. Atunci când incidența va coborî sub 5,5, măsurile nu se vor mai aplica nici în weekend. După ce incidența scade sub 5,5, se ridică și obligativitatea purtării măștii în spațiile exterioare”, precizează reprezentanții Prefecturii Arad.. 

Mai jos regăsiți modelul orientativ al declarației pe proprie răspundere care trebuie folosită de persoanele care vor avea circulația restricționată între orele 20-5:

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.