AVERTISMENTUL Cristinei Bibarț. Cine sunt cei vizați?

AVERTISMENTUL Cristinei Bibarț. Cine sunt cei vizați?

Cristina Bibarț, fost director al Zonei Libere Curtici Arad, a făcut o postare interesantă pe Facebook, care s-ar putea traduce foarte ușor într-un avertisment sau chiar amenințare la adresa celor care au lăsat-o fără funcția pe care a ocupat-o din 2006.

Luna trecută, Consiliul Județean Arad nu i-a mai prelungit acesteia mandatul, în locul Cristinei Bibarț fiind numit, cu titlu interimar, Ioan Dascălu, fost – între altele – secretar de stat în Ministerul de Interne. „Execuția” Cristinei Bibarț de la Zona Liberă a fost pusă pe seama conflictului intern din PNL Arad, Călin Bibarț, primarul municipiului Arad, nefiind agreat de conducerea liberalilor arădeni.

În acest context, mesajul postat de Cristina Bibarț pe rețeaua de socializare ar putea fi foarte ușor interpretat ca o amenințare la adresa celor care au făcut-o să-și piardă funcția: Personaje de la vârful PNL Arad și oameni de afaceri direct interesați de un teren al Zonei Libere care a fost cedat Consiliului Județean.

„Cei care se «joacă» cu pisicile, TREBUIE să se aștepte să fie zgâriați”, a scris Cristina Bibarț, afirmație însoțită de fotografia de mai jos.

Citește și:

Conflictul dintre conducerea Zonei Libere și CJA: Interese politice și de altă natură

  1. Nu este nici un secret ca distinsa doamna face o trimitere la unul pe nume Cionca si altul pe nume Seculici,acesta din urma actionind ca paravan al altuia de la Bruxelles.Cel putin asa se vorbeste in mediile liberale(!?) din urbe.Sa vedem ce va spune DNA,care iarasi se aude ca ar fi interesat de aspect.

    Raspunde
  2. asta ar putea fi inceputul sfarsitului pentru gasca pedistilor care au spoliat Aradul. tic- tac tic-tac

    Raspunde
  3. Bibi va sari in barca USR

    Raspunde
  4. Nu se va intampla nimic, stati linistiti.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.