Moneasa, în sărbătoare! GALERIE FOTO – Parada Clătitelor, prima zi!

Moneasa, în sărbătoare! GALERIE FOTO – Parada Clătitelor, prima zi!

Festivalul Parada Clătitelor, a început sâmbătă, la Moneasa, pe aleea din faţa hotelului Parc, care s-a dovedit neîncăpătoare în anumite momente ale zilei.

Au fost nenumărate standuri cu clătite, dar şi cu felurite alte dulciuri între care s-au remarcat găluştele slovăceşti de la Nădlac şi plăcinta întinsă de la Turnu.

Pentru că Moneasa a fost invadată de turişti, nu au lipsit preparatele din carne de toate felurile, care sfârâiau la tarabele de pe aleea centrală.

Pentru a face faţă ofertei, hotelurile şi pensiunile au oferit „meniul zilei” la un preţ modic, o strategie care s-a dovedit de succes.

A doua zi, duminică, este de aşteptat ca la Moneasa să sosească şi mai multă lume, aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani.

  1. Foarte trist ca se intpala asta, mă pun în locul agenților economici locali care plătesc taxe și impozite tot anul în stațiune . Atunci te mai și întrebi dacă mai investește cineva acolo. La ce primar au nu e de mirare că se intpala asta. PS. La anul domnilor agenți economici închideți ca și așa nu faceți mare trăia. Și când mai vine bețivul de primar pentru protocoale trimiteți la cei cu tarabe de festival!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.