RĂZBOI între palate: Primăria Arad ATENTEAZĂ la cultura judeţului!

RĂZBOI între palate: Primăria Arad ATENTEAZĂ la cultura judeţului!

Relaţiile între Consiliul Judeţean Arad şi Primăria Municipiului Arad sunt din nou încordate, după ce şefii de la municipiu au încercat să-şi vâre coada în treburile interne ale CJA. Cel puţin aşa zice gura lumii cea slobodă, că se vorbeşte pe la partid. Adică, pe la PDL.

De la sugestia de mutare a „Teatrului de Vară” la Filarmonică şi până la impunerea unei firme care să facă strategia culturală a judeţului, şefii Municipalităţii dovedesc că nu au limite. Adică, nu le ajunge că conduc municipiul după bunul plac. Vor să conducă şi judeţul, chiar şi încălcând legea. Pentru că, de exemplu, impunerea cu de-a sila a unei firme (care – atenţie! – face acelaşi lucru pentru Municipalitate!) în ceea ce priveşte strategia culturală a judeţului încalcă reglementările legale privind achiziţiile publice!

Până acum, din câte am înţeles, reprezentanţii CJA s-au opus intenţiilor celor de la Primărie. Rămâne de văzut cât vor rezista, mai ales că se aude că aleşii judeţeni ai PDL au fost băgaţi deja în şedinţă pe temă…

  1. Pune-i tolea cu botul pe labe pe toti !

    Raspunde
  2. Gh Falca pt. noi este Ceausescu 2!

    Raspunde
  3. Despre ce vorbim aici? Ce cultura? Adica pentru ce e strategia? Ba newsar.ro…ati luat-o razna? Judetul Arad nu are cultura…e demult moarta si ingropata. Acu aud ca avem si firma care se ocupa de strategie cica….Ma mereti si pisati-va ca vi-s palizi

    Raspunde
  4. Oricum si conducerea de la filarmonica e cam ilegala dar asta nu conteaza pentru primarie.Se fac si ei ca nu vad si merg mai departe.Ramane de vazut pana cand.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.