Monica Puticiu, recompensată cu Ordinului „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler din partea președintelui Klaus Iohannis

Monica Puticiu, recompensată cu Ordinului „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler din partea președintelui Klaus Iohannis

Medicul arădean Monica Iuliana Puticiu, de la UPU – SMURD Arad, a primit Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler, din partea Preşedinţiei României. Președintele Klaus Iohannis a semnat, zilele trecute, decretul de decorare a unor angajați ai SMURD, în semn de apreciere pentru înaltul profesionalism dovedit și a rezultatelor remarcabile obținute în executarea misiunilor încredințate, pentru întreaga carieră dedicată salvării de vieți omenești.

Monica Puticiu a fost felicitată de Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad. „Doresc, pe această cale, să o felicit pe doamna Puticiu pentru decorația primită din partea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis. Cred că este o onoare și un motiv de mândrie atât pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, cât și pentru Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD), dar mai ales pentru arădeni, faptul că un medic arădean a primit Ordinul Meritul Sanitar în grad de Cavaler din partea șefului statului”, a declarat președintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea.

  1. Felicitari,multumiri sincere,pt.un PROFESIONIST desavarsit! Daca in spitale am intalni oameni de suflet,uriasi,demni si implicati,alta ar fi imaginea sistemultui sanitar. Sarut mana,distinsa dna doctor,cu respect!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.