MORT în FLĂCĂRI, azi-noapte, în Arad! Mai multe persoane au fugit din imobilul incendiat (FOTO + VIDEO)

MORT în FLĂCĂRI, azi-noapte, în Arad! Mai multe persoane au fugit din imobilul incendiat (FOTO + VIDEO)

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în această noapte, în urma unui incendiu izbucnit la o locuință situată la demisolul unei clădiri din municipiul Arad, pe strada Alexandru Gavra, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad.

Potrivit ISU, alarma s-a dat în jurul orei 23,45 iar la locul evenimentului au fost trimise echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD TIM.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei încăperi, cu degajări foarte mari de fum și căldură. Victima a fost găsită decedată în locuință. Celelalte persoane aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță, fără a necesita îngrijiri medicale.

Pompierii au lichidat incendiul, care a afectat holul, camera de locuit și baia, pe o suprafața de aproximativ 40 de metri pătrați.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind folosirea unor substanțe lichide necorespunzătoare pentru aprinderea focului. În speță, proprietarul a folosit combustibil ușor inflamabil pentru aprinderea focului în sobă.

Foto + video: ISU Arad

Cuvinte cheie

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.