Motivul INCREDIBIL pentru care acest bărbat S-A POZAT pentru permisul de conducere cu o STRECURĂTOARE PE CAP. Ce pățește, acum, dacă și-o dă jos! (VIDEO)

Motivul INCREDIBIL pentru care acest bărbat S-A POZAT pentru permisul de conducere cu o STRECURĂTOARE PE CAP. Ce pățește, acum, dacă și-o dă jos! (VIDEO)

Autoritățile din Rusia s-au confruntat cu o solicitare inedită din partea unui bărbat. Datorită convingerii sale religioase, acesta a cerut să fie lăsat ca în poza pentru permisul de conducere să aibă pe cap o strecurătoare galbenă, croșetată.

Dorința i-a fost acceptată, însă, i s-a impus să o poarte în permanenţă, atunci când conduce, în caz contrar bărbatul putând rămâne fără permisul de conducere.

Andrei Filin este adept al curentului numit „pastafarianism”, apărut în anul 2005, ca protest satiric al deciziei celor de la Kansas State Board of Education de a introduce Teoria Creaţionistă, ca alternativă la Teoria Evoluției în școli. Atunci, Bobby Henderson a creat zeul pastafarianismului. De atunci datează și legenda potrivit căreia Monstrul Zburător din Spaghete a creat Universul după ce a băut o cantitate enormă de bere.

Intox­i­caţia cu alcool este motivul pen­tru care rezul­tatul e unul aşa plin de greşeli. În pastafarianism, paradisul ar fi tradus printr-un vulcan de bere și o fabrică de stripperi/stripteuze, iar Infernul, similar, doar că berea ar fi stătută și stripperii/stripteuzele ar avea boli cu transmitere sexuală.

Bărbatul mărturisește acum că decizia de a purta în permanență strecurătoarea pe cap nu a fost una ușoară, dar se săturase să se tot certe cu agenții de poliție, așa încât, în numele tradiției, a cedat în cele din urmă.

Sursa: metro.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.