Și-a pozat fetița în timp ce vorbea cu „un prieten imaginar”. Detaliul ȘOCANT care a făcut-o să apeleze la un SPECIALIST! (FOTO)

Și-a pozat fetița în timp ce vorbea cu „un prieten imaginar”. Detaliul ȘOCANT care a făcut-o să apeleze la un SPECIALIST! (FOTO)

Un moment drăguț pe care o mămică a vrut să-l surprindă într-o fotografie, s-a transformat într-unul sinistru, după ce femeia s-a uitat pe imagini.

Amanda Twiggs (FOTO) este mama unei fetițe de doar 2 anișori. Într-o zi, când femeia era singură acasă cu micuţa, aceasta din urmă a început să vorbească singură. Nu era pentru prima oară când fiica sa făcea acest lucru, așa că femeia s-a decis să imortalizeze postura drăgălașă. Doar că, mai târziu, a descoperit un detaliu șocant în pozele făcute.

Amanda Twiggs

În imagini, femeia de 30 de ani din Trebanog (Marea Britanie) a putut distinge silueta unui băieţel. Femeia a tras concluzia că este vorba despre o fantomă, dar a lăsat lucrurile să se așeze de la sine.

În săptămânile care au urmat, o serie de evenimente inexplicabile și terifiante au avut loc în casa femeii: îi dispăreau lucruri, iar încălțămintea era mutată de la locul ei. Într-o noapte, Amanda a fost împinsă într-un zid al casei de către o prezență nevăzută. A fost momentul, în care și-a dat seama că locuința sa este bântuită și a chemat un exorcist pentru a alunga spiritele rele din casă.

fantoma

După ce a apelat la specialist, fetița ei a încetat să mai vorbească cu „prietenul imaginar”, a dormit neîntoarsă toată noaptea, iar lucrurile au început să se așeze pe făgașul normal.

Sursa: thesun.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.