MOTIVUL STUPID pentru care o femeie spune că AR FI PIERDUT ALEGERILE

MOTIVUL STUPID pentru care o femeie spune că AR FI PIERDUT ALEGERILE

Alessandra Moretti, candidat pentru postul de guvernator al regiunii italiene Veneto, a obținut un scor considerat rușinos de membrii Partidului Democrat din care face parte.

Moretti este convinsă că a pierdut alegerile regionale din cauza echipei sale de campanie, la sugestia căreia s-a îmbrăcat, în cadrul dezbaterilor electorale, ca un „lucrător de transport public”.

Moretti a fost înfrântă ruşinos, obţinând doar 22% din voturi. Într-un interviu acordat unui ziar local, politicianul a declarat: „Am fost obligată să mă îmbrac în acest mod modest, ca un lucrător din transportul public”.

Aceasta a explicat că echipa sa i-a creat o imagine deloc credibilă, care nici nu o reprezenta. „Arătam ca restul candidaţilor, toţi bărbaţi”, a mai spus aceasta, conform The Telegraph.

alessandra-moretti-666706

Foto: dagospia.com

În timpul campaniei, politicianul a avut mai multe apariţii, însă de fiecare dată a fost văzută îmbrăcată cu costum cu pantalon şi cămaşă albă.

Alegerile vestimentare ale candidatei în vârstă de 42 de ani au fost crtiticate mai cu seamă după ce aceasta a spus unui ziar italian ce ritual de frumuseţe urmează zilnic şi a povestit în detaliu despre vizitele sale la cabinetele de înfrumuseţare.

În presa italiană, înfăţişarea şi vestimentaţia femeilor politician este un subiect care ține prima pagină a ziarelor. Anul trecut, opt femei abia numite în funcţia de ministru în Guvernul Matteo Renzi s-au confruntat cu un val de critici din pricina alegerilor ţinutelor, un stilist trimiţându-le fără drept de apel să-l sune pe celebrul Giorgio Armani.

Foto: huffpost.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.