Municipalitatea vrea TRATAREA la DOMICILIU a bolnavilor de COVID-19. Dr. Virgil Musta, în vizită la Arad

Municipalitatea vrea TRATAREA la DOMICILIU a bolnavilor de COVID-19. Dr. Virgil Musta, în vizită la Arad

Doctorul Virgil Musta, șeful secției de boli infecțioase de la Spitalul Victor Babeș din Timișoara, a fost în vizită la Arad în weekend-ul ce tocmai a trecut, pentru a avea o întâlnire cu primarul Municipiului Arad, Călin Bibarț.

S-a discutat despre un proiect privind tratarea a cât mai mulți pacienți bolnavi de Covid-19 la domiciliu, pentru a se evita supraaglomerarea spitalelor.

„Îi mulțumesc domnului doctor Virgil Musta pentru discuția pe care am avut-o astăzi (n.r. – ieri) la Primăria Arad, pentru inițiativa domniei sale de a putea trata cât mai mulți bolnavi de Covid la domiciliu. Apreciez disponibilitatea domniei sale pentru a-și pune la dispoziție expertiza și experiența, și sperăm ca împreună cu personalul medical și societatea civilă să reușim să implementăm acest proiect comun ale cărui baze le-am creionat astăzi, astfel încât, în contextul supraaglomerării spitalelor, tot mai mulți bolnavi să poată fi tratați acasă. Un plan care implică administrația locală, medicii și societatea civilă, pentru siguranța oamenilor!”, a declarat edilul Călin Bibarț.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.