N-o să-ți vină a crede! Ce MENȚIUNE a făcut pe procesul-verbal un ȘOFER AMENDAT pentru viteză!

N-o să-ți vină a crede! Ce MENȚIUNE a făcut pe procesul-verbal un ȘOFER AMENDAT pentru viteză!

Un șofer amendat pentru că circula cu viteză în localitate i-a surprins pe polițiștii de la rutieră prin mențiunea pe care a ținut să o facă pe procesul-verbal. Bărbatul care circula cu 74 km/h a fost tras pe dreapta de Poliţia Rutieră. Fără să-i piară entuziasmul, conducătorul auto a explicat în procesul-verbal care a fost motivul grabei sale.

Incidentul s-a petrecut în luna februarie a acestui an. Bărbatul, un fan înfocat al Simonei Halep, se grăbea să ajungă acasă pentru a vedea finala turneului din Dubai, unde tenismena româncă a întâlnit-o pe jucătoarea cehă Karolina Pliskova.

Hotărât să nu piardă meciul din finală, şoferul bistriţean a depăşit viteza legală. Când poliţiştii l-au tras pe dreapa, bărbatul a avut o explicaţie sinceră, pe care a notat-o şi pe procesul verbal: „Începe Halep de la ora 5”.

Sinceritatea, nu l-a ajutat deloc în acest caz pe șofer, care a fost amendat cu 390 lei. Singura lui bucurie a fost, probabil, că Simona Halep a reuşit să câştige turneul.

pr-vb halep

Meciul Simonei Halep cu Karolina Pliskova, din finala turneului din Dubai, a ţinut cu sufletul la gură fanii români ai tenismenei.

Foto:  traficromania.info

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.