„Luminile se pot stinge în Europa mai repede decât vă puteţi imagina”

„Luminile se pot stinge în Europa mai repede decât vă puteţi imagina”

Preşedintele partidului democrat olandez, în faţa senatului american:

Dragi prieteni,
Vă mulţumesc foarte mult pentru că m-aţi invitat. Vin în America cu o misiune. Nu este totul bine în lumea veche. Se conturează un imens pericol şi este foarte greu să fii optimist. S-ar putea să ne aflăm în faza finală a islamizării Europei. Acesta nu este numai un pericol actual şi transparent pentru însuşi viitorul Europei, ci un pericol pentru America şi pentru întreaga supravieţuire a Vestului. Statele Unite constituie ultimul bastion al civilizaţiei apusene care ar înfrunta o Europă islamică. Mai întâi, voi descrie situaţia existentă pe teritoriul Europei, iar apoi voi spune câteva cuvinte despre Islam. Europa, pe care dumneavoastră o cunoaşteţi, este în schimbare. Dvs. aţi văzut, probabil, evenimente importante, anumite semne. Dar în toate aceste oraşe, uneori la numai câteva case distanţă de destinaţiile dumneavoastră turistice, este o cu totul altă lume. Este o lume a societăţii paralele create de imigrarea musulmană în masă.
În ţara mea, în Olanda, 60% din populaţie consideră imigrarea în masă a musulmanilor, drept greşeala politică numărul unu de la al doilea război mondial încoace. Şi alţi 60% consideră Islamul ca cel mai mare pericol.
Luminile se pot stinge în Europa mai repede decât vă puteţi imagina. O Europă islamică înseamnă o Europă fără libertate şi democraţie, un deşert economic, un coşmar intelectual şi o pierdere de putere militară pentru America, deoarece aliaţii săi se vor transforma în duşmani, duşmani cu bombe atomice. Cu o Europă islamică, America va trebui singură să apere moştenirea Romei, a Atenei şi a Ierusalimului. Dragi prieteni, libertatea este cel mai preţios cadou.
Generaţia mea niciodată n-a trebuit să lupte pentru această libertate, ea ne-a fost oferită pe o tavă de argint, de către oamenii care au luptat pentru ea cu viaţa lor. Pe tot cuprinsul Europei, cimitirele americane ne amintesc de băieţi tineri care niciodată n-au ajuns acasă şi a căror amintire noi o preţuim. Generaţia mea nu este proprietara acestei libertăţi; noi suntem numai păstrătorii, paznicii ei. Noi putem doar preda această libertate greu obţinută, copiilor Europei, în aceeaşi stare în care ne-a fost oferită nouă. Noi nu putem ajunge la nici o înţelegere cu mulahii şi imamii (conducători religioşi musulmani – nota mea).
Generaţiile viitoare nu ne vor ierta niciodată. Noi nu ne putem risipi libertăţile. Pur şi simplu nu avem dreptul să facem asta. Trebuie să facem tot ce este posibil acum pentru a opri această stupiditate islamică, pentru ca să nu poată distruge lumea aceasta liberă pe care noi o cunoaştem. Vă mulţumesc,
Geert Wilders, preşedintele Partidului Libertăţii din Olanda, membru al Parlamentului olandez.

Nu ştiu câte alte comentarii ar putea limpezi lucrurile spuse atât de clar în citatul de mai sus. Din păcate acest fenomen cu care se confruntă astăzi Europa, nu cred a fi unul spontan. Conflictele din lumea arabă, în speţă Siria, că de aici ni se trage, nu-s de azi de ieri. O sumedenie de sirieni studiau la Timişoara. Evident cei înstăriţi care, cu această ocazie, împuşcau doi iepuri: făceau o şcoală recunoscută peste hotare şi (sau mai ales), scăpau de stagiul militar obligatoriu, mai pe înţelesul tuturor, de război. Vorbesc de anii ’70 când Partidul Comunist şi RSR, prin vaşnicul cârmaci, Ceauşescu, erau într-o strînsă „prietinie“ cu ţările arabe. Pritenie ce, până la urmă, nu s-a dovedit a fi una pe placul marilor puteri mondiale…
Acest „megarefugiu“mă tem că ascunde ceva grav, pare a fi un cal troian ce poate ascunde grozăvii inimaginabile. Terorişti deghizaţi în umili refugiaţi pot împânzi Europa. Oameni instruiţi să ucidă sau să provoace haos sunt aşteptaţi în occident de celule teroriste deja formate. Par a fi scenarii SF, dar, tare mă tem că adevărul nu-i pe departe. Mă tem şi-n egală măsură doresc să mă înşel, dar, acest exod nemaiîntâlnit poate fi foarte bine unul dirijat. Dirijat de interese politico-economice.
Jihadul este pornit, dar nu sub forma pe care o aşteptam…
Blîndă Europă, te aşteaptă un viitor apropiat plin de mister şi neprevăzut.
Este strict părerea mea şi vă rog să o luaţi ca atare. Nu sunt un formator de opinii, ci doar un simplu muritor care la intervale de timp vă serveşte câte un pamflet, câte una „mai serioasă“, ori filozofii proprii…  Nu toate reuşite, dar vă rog să-mi apreciaţi străduinţa!

  1. Buna inainte de toate vreau sa spun ca prin parerile proprii aduceti haosul in randul oamenilor de rand, pentru ca degeaba iti sustii parerea in public daca nu ai baze solide cu ce sa o sustii. Dumneata spui ca politia si apararea nationala sau internationala nu are puterea sa combata criminalitatea? Te inseli amarnic. Apararea noastra este dotata cu tot felul de aparaturi si oameni care sunt antrenati zi de zi sa tina o tara pasnica. Spui matale ca defapt si de drept suntem nu avem nici o putere in fata lor, domnule draga. Gresit. Si chiar de iti expui aceasta parere de ce ti-o expui? Cu ce scop? Care ii este menirea acestei stiri sau cum doresti sa-i zici dumneata? Crezi ca fiecare o sa-si ia cate un pistol acasa si cand vede cate un jihadist sau musulman sau ce-o mai fi el sa-l impuste? Suntem si asa o natie de fricosi si hoti de la Ponta in jos stai matale linistit, ca pana la islamizare DACA VA FI, o sa iti dormi somnul de veci… Degeaba scrii subiecte non-sens si degeaba va publicati opiniile sunt oameni mari care sunt pusi sa gandeasca chestia asta nu voi, niste simpli jurnalisti sau ce mai sunteti voi.

    Raspunde
  2. din pacate autorul are dreptate o sa vedeti ce urmeaza!

    Raspunde
  3. The Watcher on the Wall 12 octombrie, 2015, 8:53 am

    Nu s-a referit la teroristi ci la religia islamica, si la imigranti care incet se vor inmulti, numarul lor va creste pe cand al nostru va scade.
    Islamicii nu se pot integra in societatea europeana si in cele din urma vom ajunge noi sa fim obligati sa ne integram in lumea lor.
    Oricum va dura mult pana atunci, dar acest episod cu imigrantii este un proces care accelereaza islamizarea Europei.

    Raspunde
    • Islamizarea Europei poate fi răspunsul lui Dumnezeu la faptul ca europenii l-au părăsit pe El si poruncile si randuielile LUI. Americanii au facut la fel si vor avea aceeasi soarta (destin). Inapoi la lege si la adevăr!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.