Ne dau ÎN SFÂRŞIT căldură. Dar, LA CE PREŢ!

Ne dau ÎN SFÂRŞIT căldură. Dar, LA CE PREŢ!

Municipalitatea a băgat mâna adânc în bugetul local pentru a rezolva situaţia celor două centrale (CET Lignit şi CET Hidrocarburi) astfel încât arădenii să aibă, de vineri, căldură în calorifere.

S-a întâmplat astăzi, în şedinţa Consiliului Local Municipal, iar măsura este una de moment, ce asigură măcar căldură, chiar dacă la preţuri astronomice, pentru că de ieftinirea gigacaloriei furnizate populaţiei nici nu se pune problema în larga majoritate de dreapta din CLM.

Deşi odată cu finalizarea grupului II pe gaz arădenii sperau la o scăderea a preţului gigacaloriei, acest lucru nu s-a întâmplat, cetăţenii urmând să plătească un preţ la fel de ridicat ca şi anul trecut.

Marea problemă o reprezintă restanţele pe care asociaţiile de proprietari le au către furnizorul de energie termică. Potrivit Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad, vor fi probleme mari la achitarea facturilor, pentru că la începutul acestei ierni restanţele asociaţiilor de proprietari faţă de furnizor sunt duble faţă de cele cu care s-a intrat în iarna trecută.

Citeşte şi:

  1. Orlando, esti tendentios. Sperii oamenii pentru clickuri. Ai ajuns un fel de ziarist de can-can, cu titluri de acest gen si cu articole dupa zvonuri si indreptate intr-o singura directie. Pacat

    Raspunde
  2. cei de la primarie nu sunt la comun au centrale acasa ii doare in basca de pulime. rusine o sa va mai aleaga dracu

    Raspunde
  3. sa va fie rusine ca trageti sapte piei de pe cetateni prin facturi si taxe si impozite locale exagerate

    Raspunde
    • aici nu mai este vorba de rusine sau de obrazul gros , acesti oameni , nu pot fii opriti decat de o revolta a populatiei care sa-i scoata in suturi de prin birourile lor bine incalzite ,apoi sa fie pusi sa stea in genunchi pe platoul din fata primariei ,si toti aradeni care se considera indreptatiti sa le dea cate o palma sau cate un picior in cur , exact asa cum erau pedepsiti hotii de biciclete pe vremea lui nea ceasca .

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.