„Ne plângem că ne pleacă valorile. Dar pleacă forțate de împrejurări. Cum să rămână în țara lor, unde nu sunt lăsate să trăiască?!”

„Ne plângem că ne pleacă valorile. Dar pleacă forțate de împrejurări. Cum să rămână în țara lor, unde nu sunt lăsate să trăiască?!”

Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, fost vicepremier al României, critică autoritățile române pentru lipsa de interes în ceea ce privește vagoanele fabricate la Arad.  

Asta în condițiile în care, afirmă Seculici, ar beneficia de un preț mult mai avantajos.

„Ne plângem că ne pleacă valorile. Dar pleacă forțate de împrejurări. Cum să rămână în țara lor, unde nu sunt lăsate să trăiască?! Concret: ceea ce se construiește la Arad e bun în toată lumea, doar în România, nu! Invit CFR și Ministerul Transporturilor să abandoneze politica de descurajare a industriei românești și să arunce o privire la fabricile de vagoane de la Arad”, a spus Gheorghe Seculici.

Potrivit acestuia, „vagoanele fabricate la Arad circulă pe cinci continente, dar deocamdată, din păcate, Căile Ferate Române nu exploatează suficient potențialul arădean. Aceeași observație este valabilă și pentru Metroul bucureștean, care a preferat o investiție spaniolă în locul unei investiții arădene de aceeași calitate, dar la un preț mult mai avantajos.

  1. Oare, nu ați contribuit și dvs, din plin, dle. Seculici, la clientelismul politico-economic al Aradului/României ?
    Oare, firma care ați patronat-o a câștigat contractele „pe bune” , iar tarifele încasate din CONTRACTELE CU STATUL, au reliefat corect calitatea și cantitatea serviciilor prestate?
    Eu zic să vă mai gândiți când deschideți gura despre faptele altora…

    Știți, de fapt, ce mă irită la „speech-ul” dvs…?
    Nonșalnța cu care excludeți din critică propriile fapte, în timp ce arătați cu degetul spre ale altora !!! 😡
    … Și nu, numai dvs. vă sună asta, ci, în general, întregii „clici” politico-economice românești !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.