NENOROCIRE pe DN79 A: Accident DEOSEBIT de GRAV, soldat cu un MORT! Alte două persoane se zbat între VIAŢĂ şi MOARTE (UPDATE: GALERIE FOTO)

NENOROCIRE pe DN79 A: Accident DEOSEBIT de GRAV, soldat cu un MORT! Alte două persoane se zbat între VIAŢĂ şi MOARTE (UPDATE: GALERIE FOTO)

Un bărbat a murit şi o femeie se zbate între viaţă şi moarte în urma unui groaznic accident de circulaţie petrecut pe DN79 A, la ieşirea din Bârsa spre Buteni, în care au fost implicate două autoturisme.

Bărbatul şi femeia se aflau într-o maşină, fiind preluaţi în stare de inconştienţă de echipajele SMURD, după ce s-a reuşit scoaterea acestora dintre fiarele contorsionate ale autoturismului. Ulterior, bărbatul a fost declarat decedat, în pofida eforturilor făcute de medici de a-i salva viaţa. Femeia a fost preluată în stare foarte gravă, cu elicopterul SMURD.

Un alt bărbat, aflat în cealaltă maşină, a fost preluat şi el de echipajele medicale.

UPDATE: Cel de al doilea bărbat implicat în accident nu a fost rănit grav.

Foto: ISU Arad

Citeşte şi:

Cum s-a petrecut ACCIDENTUL de la Bârsa în urma căruia un bărbat de 31 de ani a decedat iar alte două persoane au fost rănite

  1. Nu că aș ține parte cuiva dar dacă este așa cum s-a scris în articol… ce putea face cel care a intrat în depășire iar din față apare brusc o mașină care întoarce?! Doamne Dumnezeule dar toți am întors pe drumuri , ba că am greșit drumul, ba că am uitat ceva dar … o întoarcere presupune mare, mare atenție pt. a evita orice , în plus o faci acolo unde ai posibilitate și vizibilitate… Ferească Dumnezeu !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.