NEPĂSAREA autorităţilor a fost TAXATĂ: La plantat de copaci şi pescuit, pe un drum judeţean (GALERIE FOTO + VIDEO)

NEPĂSAREA autorităţilor a fost TAXATĂ: La plantat de copaci şi pescuit, pe un drum judeţean (GALERIE FOTO + VIDEO)

Zeci de persoane au ieşit, sâmbătă, la plantat de copaci şi la pescuit în gropile de pe drumul judeţean 709 B, pe tronsonul dintre Macea şi Sânmartin.

„Este trist că în această zonă de vest, una dintre cele mai industrializate şi dezvoltate din România există atâta indiferenţă. Am putea avea cea mai dezvoltată infrastructură, în schimb avem cea mai dezvoltată nepăsare”, a declarat Remus Curt, unul dintre participanţi.

Aceştia au purtat şi o corespondenţă cu autorităţile, primind un răspuns de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad în care se arată că administratorul drumului public poate fi amendat.

12794575_115727422152377_8242290493757801909_n 12806225_115733265485126_2652215928922621049_n

  1. bvo acestor baieti! reimpadurim Romania!!!!

    Raspunde
  2. Ce masuri ia politia impotriva acestor indivizi care perturba traficul pri plantarile lor …….Nu stiu daca au autorizatie sa faca plantatii acolo…..Probabil cineva raspunde????Se aude ALO POLITIA ce faceti????

    Raspunde
    • Domnule arădean sau prostule probabil nu ai permis eu fac in marșarier câți km faci tu intr-o zi bine au făcut pt ca avem niște drumuri care pun in pericol viețile oamenilor si poliția ar trebui sa sesizeze sau amendeze fiecare administrator de drum nu ce baliverne scrii tu in cacatu de comentariu toate drumurile din județ sunt praf pana si cele naționale pe care plătim taxe da tu probabil mergi cu bicicleta sau plimbi cățelul ca ești in pensie

      Raspunde
    • Domnule Aradean (n-ai sange in instalatie sa-ti dai numele)! Nu-ti inteleg reactia. Esti multumit de starea acestor drumuri? Circuli des pe ele?Vorbesti de perturbarea circulatiei? Nu ma face sa rad ca am buzele crapate. Nu cumva insasi acele gropi perturba circulatia? De ce nu intrebi unde sunt cei care ar trebui sa repare aceste drumuri pentru a nu mai pune vietile participantilor la trafic in pericol? De ce nu intrebi daca acei indivizi care administreaza acel drum au autorizatie de durere in cur? Sau esti unul dintre ei?

      Raspunde
  3. Arădeanul sa ne pupi în cur pe totii

    Raspunde
  4. Eu nu va pup va poate pupa cine v-a manipulat cu aceasta actiune….Politia cf?????

    Raspunde
  5. sa veniti si pe Arad Felnac dar pregatiti de insamantat trifoi, lucerna ca e arat gata, sunt prea multe gropi si prea dese ca sa puneti puieti. acolo merge sa imprastiati seminte din mers, sa fie gazon frumos la primavara

    Raspunde
  6. Bravo lor…si rusine polutiei.. pai o amenda din asta dai unui simplu sofer care coteste pe linia continua.. dar ptr un administrator de drum care ia bani cu gramada…si pune zilnic o gramada de vieti in pericol.. si incurca atatea masini in trafic.. doar echivalentul la 500 de euro? Pai erau mai domni daca nu ii dadeau amenda deloc.. politia romana, rasul lumii. Felicitari oamenilor ptr ca au luat atitudine ..chiar daca nu pot face mare lucru cu vorba buna.. dar daca ar face toti prin tara la fel.. lucrurile s-ar mai schimba..

    Raspunde
  7. TOT INAINTE DE ARAD AM RAMAS SI EU CU MASINA ,CU DOUA CAUCIUCURI TAIATE DUPA CE AM DAT INTR-O GROAPA CHIAR LA INTRARE IN CONOP,LA ORA 23:30 CU DOI COPII MICI IN MASINA(AM DOVEZI) ,MA COSTAT NUMAI PLATFORMA 4.000 DE LEI CINE PLATESTE…NIMENI …

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.