Nesimțire DUSĂ LA EXTREM! Ce au putut să facă niște arădeni (FOTO)

Nesimțire DUSĂ LA EXTREM! Ce au putut să facă niște arădeni (FOTO)

Nu mai avem loc unii de alții, iar faptele antisociale au devenit la ordinea zilei.

Pe lângă faptul că Aradul are probleme mari și cunoscute de toată lumea: clădiri prăbușite în centru, cerșetori violenți, hoți, mizerie, etc., parcă nici cetățenii nu ajută la îmbunătățirea situației.

Pe lângă băncile din parcuri și coșurile de gunoi vandalizate, acum a venit și rândul stâlpilor și a gardului din spatele Primăriei. Ai nevoie de o forță foarte mare pentru a face așa ceva, motiv pentru care bănuim că făptuitorii sunt fie extrem de înverșunați împotriva orașului și a celor de la conducerea lui, fie pur și simplu sunt niște teribiliști care se distrează distrugând bunuri publice. La cum se prezintă situația, probabil că au intrat cu mașina pe acel spațiu.

„O bună gospodărire a oraşului nostru nu se poate obține fără sprijinul comunității. Din nefericire, există încă persoane care distrug și vandalizează bunurile de pe domeniul public. Zilnic, folosim o bună parte din energia noastră doar pentru a «găsi făptașul», pentru a repara sau îndrepta ceva! Am sesizat Poliția Locală Arad pentru verificarea camerelor instalate în zonă. Vă asigur că vom lua măsuri drastice, împotriva celor care fug de responsabilitate”, spune edilul Călin Bibarț. 

Fotografiile au fost postate de către primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, pe pagina sa de facebook.

  1. LOCUL LOR ESTE LA PUSCARIE . TREBUESC IDENTIFICATI SI ARESTATI CAT MAI REPEDE.

    Raspunde
  2. politia sa lucreze in trei schimburi

    Raspunde
  3. ” nu se poate obține fără sprijinul comunității „. Da, este o idee in vizorul geniilor primariei, care incaseaza bani multi, nemeritati si asteapta ca simplul cetatean sa se implice pe pielea lui. Ia sa vedem cu ce se aleg cetatenii daca intervin. Iau cate o batuta zdravana, taieturi de cutite, capete sparte sau poate, asa cum au mai patit deja destui, i-si iau tai-tai de la cele lumesti. Asa ca, sa te tot implici. Sau, alta idee geniala, angajam zeci, sute, mii de politisti comunitari sa patruleze din 50 in 50 de metri. Oricum, cand ai cu adevarat nevoie de ei, nu-i gasesti nici sa-i cauti cu lumanarea.Ii angajam bineinteles tot pe banii nostrii, multi, luna de luna. Si i-si mai iau si spagi cat cuprinde sau protejeaza chiar ei infractorii. De ce mama naibii nu se monteaza odata peste tot prin oras, centru sau cartiere, camere de supraveghere. Sa se faca odata un centru de supraveghere deservit de operatori non-stop pe schimburi. Asa pot vedea in timp real ce se intampla, pot trimite urgent echipaje de politie direct acolo unde este nevoie de ei. La fel si peste tot pe sosele, nu panda penibila care este acuma, cu vesnice flash-uri din farurile soferilor. Asa nu mai e nevoie de platit atatea salarii inutile, nu mai exista loc de discutii si interpretari. Direct amenda foarte mare cu poza in plic si termen scurt de plata. Sau, poate ca de fapt nu se vrea, trebuie sa scape foarte multi nepedepsiti. Omul de rand, majoritatea, nu incalca legea ca nu are bani de dat aiurea. Abia i-si duc traiul sufocati de taxe si impozite. Tot cei cu bani multi, facuti pe ne-munca, pe afaceri dubioase, cu multe „relatii”, beizadele de bani gata, incalca legea. Asa ca hai sa nu aruncam pisica moarta tot in carca comunitatii. Cei pusi sa conduca comunitatea trebuie sa rezolve problema. Asta daca intradevar vreau.

    Raspunde
  4. Mai exista politie ,gardieni publici in Arad ? Pe pista de biciclete circula masini ,motociclete ,la Perla masinile au inceput sa parcheze pe iarba, ca in parcare nu mai au loc ,la fel la celalalt local , masini „fara numar”. Ca sa nu mai vorbesc despre bancile rupte de idioti . Problema se repeta de ani de zile !

    Raspunde
  5. Nu mai suntem guvernati.PSD a progus DEZASTRU.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.