Mai multe articole din rubrica "" ↑

NEWS ALERT: Atac MAFIOT îndreptat împotriva familiei unui fost președinte al Consiliului Județean (GALERIE FOTO)

NEWS ALERT: Atac MAFIOT îndreptat împotriva familiei unui fost președinte al Consiliului Județean (GALERIE FOTO)

Adrian Țolea, fost președinte interimar al Consiliului Județean Arad și vicepreședinte al instituției, a fost victima unui atac de tip mafiot, derulat în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Evenimentul, extrem de grav, a avut loc în fața domiciliului pe care familia Țolea îl deține în comuna Livada, unitate administrativ-teritorială în care acesta a candidat, la alegerile locale din vara acestui an, la funcția de primar.

„Din păcate, am constatat că azi noapte mi au fost vandalizate mașinile aflate în parcarea din fața casei, fără să se fi furat ceva. Evident, am chemat poliția iar ancheta este în desfășurare, la fața locului fiind prezenți și criminaliști. Atacul, de tip mafiot, s a petrecut în jurul orei 01.00 azi noapte, când am auzit o bubuitură în fața casei. Fac un apel, pe această cale, la toți vecinii, din zona unde locuiesc, care au camere video instalate, să verifice filmările de azi noapte și dacă au imagini care pot ajuta să mi scrie în privat.
Un astfel de atac nu poate fi catalogat decât ca un act de vandalism menit să intimideze. Ca urmare, nu pot să nu fac legătura cu proiectul politic la care m am angajat în comuna noastră, candidatura mea pentru funcția de primar, numărul mare de voturi primite și nu în ultimul rând faptul că aseară primarul nu a reușit să și impună omul, de la PNL, pentru funcția de viceprimar. Consilierii locali care m au susținut în campanie nu au votat candidatul susținut de către primar. Se pare că PNL Livada și primarul, deși au doar 4 consilieri din 13, vor să și construiască o majoritate de 7 consilieri prin presiuni și intimidare. Constat, cu amărăciune, că trecem de la incompetență la mafie.
Este evident că cei care au făcut asta nu mă cunosc. Pe mine nu mă intimidează astfel de acțiuni ci chiar îmi dau un motiv în plus să continui proiectul politico administrativ la care m am angajat”, a declarat Adrian Țolea, arătând cu degetul spre adversarii politici.
Vom reveni cu amănunte!

 

Loading...

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.