O guvernare PSD va bloca încă patru ani șansa de dezvoltare a Aradului

O guvernare PSD va bloca încă patru ani șansa de dezvoltare a Aradului

Alegerile parlamentare au o miză importantă pentru Arad. Experienţa ultimilor ani a arătat că, prin Guvern, proiectele locale pot fi accelerate sau, dimpotrivă, întârziate și chiar blocate. Arădenii au o alegere simplă de făcut, între un guvern construit în jurul PNL, care dă undă verde fondurilor pentru Arad, şi un guvern construit în jurul PSD, de oamenii lui Dragnea, care deturnează banii arădenilor spre judeţele baronilor locali PSD.

La Arad, PSD a fost preluat, de mai mulţi ani, de Mihai Fifor, un nume cunoscut arădenilor, a cărui misiune pare aceea de a reduce judeţul la tăcere, pentru ca resursele importante să fie folosite în alte județe. Singurul obiectiv al senatorului care va primi cadou de la arădeni, din păcate, un mandat la Camera Deputaţilor este să îşi securizeze o poziţie de parlamentar. Fifor este cunoscut prin abilitatea de a se băga pe sub pielea şefilor de partid, pe care i-a trădat apoi, rând pe rând, fie că este vorba de Liviu Dragnea sau Viorica Dăncilă. Etichetat „şobolan” de colegul de partid Eugen Teodorovici, Fifor a alergat fără ruşine acolo unde a considerat că e rost de mai bine: de la un şef la altul, de la un minister la altul, de la Senat la Camera Deputaţilor. A colecţionat funcţii şi demnităţi, dar s-a ales la Arad cu o altă poreclă binemeritată: ministrul zero! Pentru că, oriunde a ajuns, nu a vrut sau nu a reuşit să facă nimic pentru arădeni. Cu Fifor mare şef la PSD şi în Guvern, Aradul a fost printre judeţele cu cele mai mari contribuţii la bugetul de stat şi cu cele mai puţine beneficii când vine vorba de împărţirea banilor. Pentru toate aceste „performanţe”, PSD cu Fifor vârf de lance a primit un vot de sancţiune la alegerile locale.

Prin comparaţie, PNL este partidul care a primit încrederea şi responsabilitatea de a administra Aradul, marea majoritate a comunelor şi oraşelor din judeţ. Cu o guvernare PNL, Aradul este respectat la București, iar proiectele de dezvoltare locale primesc prioritate. Întreaga organizare a PNL Arad este centrată pe legătura dintre decizia politică şi administraţie, pentru a eficientiza obținerea fondurilor pentru investiții și pentru a avea rezultate concrete pentru cetăţeni.

În timp ce PSD Arad este un partid centrat pe căpătuirea unor lideri, PNL este un partid care se legitimează prin investiţii, administraţie eficientă şi realizări concrete.

De aceea, în 6 decembrie, votul este decisiv pentru Arad, este o alegere pentru România dar şi o alegere pentru Arad, pentru proiectele locale. E vremea PNL, e timpul unui vot care ajută Aradul să se dezvolte!

Comandat de PNL Arad, cod mandatar 11200025

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.