NEWS ALERT: Cunoscut OM de AFACERI arădean, MORT într-o EXPLOZIE, în mașină (GALERIE FOTO) – UPDATE

NEWS ALERT: Cunoscut OM de AFACERI arădean, MORT într-o EXPLOZIE, în mașină (GALERIE FOTO) – UPDATE

Ioan Crișan, cunoscut om de afaceri arădean, fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea, a murit în această dimineață în propria mașină care a explodat în parcarea supermarketului Profi de pe Calea Aurel Vlaicu.

Potrivit martorilor oculari, Ioan Crișan a băut o cafea la localul de lângă supermarket, după care s-a urcat în mașină.

Mașina, marca Mercedes, a explodat imediat, chiar la ieșirea din parcare.

„Domnul Crișan a dat cu spatele și, în momentul în care a virat la dreapta, să iasă din parcare, mașina a explodat”, povestește un martor ocular.

Traficul pe Calea Aurel Vlaicu este blocat, la fața locului efectuându-se cercetări.

De remarcat, că suflul deflagrației a fost atât de puternic încât a dus la spargerea mai multe geamuri ale blocului din apropiere.

UPDATE 1: Ce spune Poliția

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, se arată într-o informare dată publicității de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

UPDATE 2: Ce spune Inspectoratul pentru Situații de Urgență

„În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașini o victimă. Victima, decedata, nu a putut fi identificată din cauza deteriorării cadavrului în urma incendiului. Cauza este în curs de stabilire”, informează ISU Arad.

Foto calup 2: V.O.

Citește și:

Suspiciune de atentat?! Cazul omului de afaceri mort într-o explozie, preluat de criminaliști de la vârful Poliției Române

  1. nu va uitati la filme italiene? sau nu aveti voie sa scrieti nimic despre razbunare mafiota?

    Raspunde
  2. […] NEWS ALERT: Cunoscut OM de AFACERI arădean, MORT într-o EXPLOZIE, în mașină (GALERIE FOTO) – … […]

    Raspunde
  3. […] post NEWS ALERT: Cunoscut OM de AFACERI arădean, MORT într-o EXPLOZIE, în mașină (GALERIE FOTO) – … appeared first on […]

    Raspunde
  4. […] de afaceri arădean, fost socru al deputatului liberal Sergiu Bîlcea. Martori oculari, citați de Newsar.ro, au relatat că victima băuse înainte o cafea la un local de lângă magazinul Profi, după care […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.