NEWS ALERT: Explozie de cazuri noi de CORONAVIRUS la Arad. 47 într-o singură zi

NEWS ALERT: Explozie de cazuri noi de CORONAVIRUS la Arad. 47 într-o singură zi

Creștere alarmantă a cazurilor noi de coronavirus la Arad, unde în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 47 47 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

În urma testelor efectuate la nivel județean, față de ultima raportare, au fost înregistrate 47 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 674 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

Până astăzi, 30 septembrie, pe teritoriul județului Arad, au fost confirmate 2.698 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

În această dimineață, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul Județului Arad erau înregistrate 1983 de persoane pozitive la virusul SARS-CoV-2, din care: 1429 sunt vindecate, 195 sunt internate în secțiile COVID ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad şi Spitalului Orăşenesc Ineu, 274 sunt la domiciliu şi externate . În ultimele 24 de ore, la Arad nu a fost înregistrat nici un deces în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19. De asemenea, în carantină se află 684 persoane iar 195 de persoane sunt în izolare.

Foto: Arhivă

  1. […] NEWS ALERT: Explozie de cazuri noi de CORONAVIRUS la Arad. 47 într-o singură zi […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.